INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  STARUL ARGENTINIAN VREA TITLUL ŞI "OPTIMILE" CHAMPIONS LEAGUE

Lucho Gonzalez: "Putem lua titlul din nou la Marsillia"

Articol de - Publicat duminica, 18 iulie 2010 00:00

Vedeta lui OM, Lucho Gonzalez, şi-a fixat obiectivele pentru sezonul ce stă să înceapă în Franţa: "Vreau să luăm din nou titlul, să-l aducem şi vara viitoare la Marsillia. Nu este o misiune facilă, însă nu este ceva imposibil. Cred că avem de departe cea mai puternică echipă din Franţa, aşa că vom putea să ne îndeplinim acest vis. De asemenea, ne interesează un parcurs cît mai lung şi în grupele Champions League, sperăm ca în acest an să ajungem cel puţin în optimile competiţiei".

Sezonul trecut, Olympique a luat campionatul pentru prima dată după 17 ani, iar în Champions League nu a reuşit să treacă de faza grupelor, aşa că a continuat în primăvara Europa League. Iar Lucho Gonzalez, alintat "El Comandante" de către colegi, este un obişnuit al trofeelor, cîştigînd 4 ani la rînd campionatul la FC Porto.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează