INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Lui Pep Guardiola nici iarba de pe Allianz Arena nu-i mai place: ”Ăsta nu e gazon!”

Guardiola și gazonul stresat de multele meciuri, caniculă și apoi de ploi
Guardiola și gazonul stresat de multele meciuri, caniculă și apoi de ploi

Articol de - Publicat marti, 18 august 2015 00:00

Suprafața de joc, una hibridă, a suferit de pe urma numeroaselor meciuri găzduite și a condițiilor meteo nefavorabile, iar managerul Sammer susține că va fi OK abia într-o lună!

Bayern a surclasat Hamburgul, vineri seară, pe Allianz Arena. Scor final, 5-0. Dar Pep Guardiola nu-i mulțumit. I-a cășunat pe gazon: "Arată ca un ogor. Trebuie făcut ceva repede! Este o mare diferență dacă atacanții primesc balonul cu o secundă mai devreme sau mai tîrziu. Avem nevoie de o suprafață de joc impecabilă". Așa cum a fost sezonul trecut, la finele căruia Liga a desemnat-o cea mai bună din campionat. Peste Hoffenheim și Dortmund.

Diferența față de acum două luni este că munchenezii au schimbat gazonul. În locul celui clasic au pus unul hibrid, din fire de iarbă și sintetice, care, utilizat des, la Audi Cup și de către Munchen 1860, n-a avut timp suficient pentru a se regenera. Iar potrivit managerului Matthias Sammer, Guardiola va trebui să mai aibă răbdare: "Cred că abia într-o lună terenul se va prezenta în cele mai bune condiții".

"Balonul e greu de controlat pe un asemenea teren. Pierzi timp în construirea atacului și nu-ți mai poți surprinde adversarul"
Jerome Boateng, apărător Bayern       

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
dash.berlin
dash.berlin  •  18 August 2015, 11:24

TSV ar trebui sa joace pe Olympiastadion. Sau sa vina la mine la Garching ca si asa n-au mai mult de 5000 de spectatori la meciurile de acasa :)

Vezi toate comentariile (1)
Comentează