INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SOCIEDAD - BARCELONA 1-1

Luis Enrique a admis că egalul cu Sociedad e miraculos și nemeritat de Barcelona: ”Mai prost e imposibil”

Articol de - Publicat marti, 29 noiembrie 2016 00:00

Sociedad a dominat la toate capitolele, a lovit două bare și li s-a anulat un gol valabil

Barcelona se prezintă la El Clasico cu 6 puncte handicap față de liderul Real. Catalanii au cedat din nou teren (1-1 cu Sociedad), al doilea egal consecutiv, dar mult mai corect ar fi fost să piardă pe "Anoeta". Pentru că bascii i-au dominat clar la toate capitolele, furându-le duminică și posesia!

"Mai prost e imposibil să jucăm. Real nu ne-a lăsat să legăm mai mult de 5 pase, ne-a presat și a câștigat toate duelurile. Este un miracol c-am luat un punct", a recunoscut Luis Enrique, după cel mai rău meci blaugrana făcut cu el pe banca tehnică. "Cu jocul ăsta nu numai că va fi foarte dificil să câștigăm titlul, dar nu mai batem pe nimeni", l-a completat Pique, acuzând atitudinea colegilor.

Messi i-a salvat, însă trupa lui Eusebio, antrenorul dat afară de la Barca B chiar de Luis Enrique, a avut ghinion. Vella a lovit de două ori barele, golul lui Juanmi fiind greșit anulat pentru ofsaid.

2 remizeși 5 eșecuri a înregistrat Barca în ultimele 7 vizite din La Liga la San Sebastian, unde n-a mai învins din mai 2007

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează