INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA - VALENCIA 4-2

Luis Enrique l-a elogiat pe Leo, redevenit liderul echipei blaugrana: ”Ce minune să-l am pe Messi!”

Articol de - Publicat marti, 21 martie 2017 00:00

Cu cele două reușite de duminică, Messi a ajuns la 8 sezoane cu cel puțin 40 de goluri

Messi a depășit pasa neagră, care l-a afectat mai ales în "dubla" cu PSG din Ligă. Și a redevenit motorul Barcelonei, într-un joc delicat și capital în cursa pentru titlu, și pornit cu handicap contra Valenciei (4-2). Încă un pas greșit, după eșecul cu Deportivo, și Real ar fi evadat decisiv la șefie.

Leo a asigurat de două ori avantajul blaugrana: din penaltyul (la care Mangala a luat "roșu", 44') provocat de Luis Suárez și executat pe centrul porții, apoi, în minutul 52, cu doar al treilea gol cu dreptul în acest sezon. E al optulea sezon în care argentinianul atinge bariera de 40 de reușite!

Și-a căutat suspendarea

"Ce minune să-l pot avea în echipă pe Messi! E halucinant ceea ce reușește în teren", l-a elogiat antrenorul Luis Enrique. Leo a avut 8 șuturi la poartă, jumătate cadrate, iar către final a forțat un cartonaș galben. Ca să fie suspendat contra Granadei și să nu rateze ciocnirea cu FC Sevilla.

100 de ”duble”a reușit Messi în tricoul Barçei. Are 41 de goluri în 40 de jocuri în acest sezon

52 de goluridin penalty a marcat Leo, egalând recordul blaugrana deținut de Ronald Koeman

"Messi a doborât toate recordurile și va continua s-o facă. Cifrele sale sunt inaccesibile altora. O să ne lipsească mult când se retrage"
Luis Enrique, antrenor Barcelona

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează