INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Lukaku, un puşti cu cap: ”Decît să stau rezervă la Chelsea, mai bine să fiu împrumutat”

Lukaku n-a reușit să se impună la Chelsea
Lukaku n-a reușit să se impună la Chelsea

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 15 ianuarie 2012 17:10

Romelu Lukaku nu are decît 18 ani. Vara trecută a ajuns la Chelsea, Anderlecht încasînd 20 de milioane de euro, şi a crezut că l-a luat pe Dumnezeu de mînă. Nu a fost aşa. Într-o concurenţă cu Torres, Drogba, parţial Anelka, Sturridge, a avut puţine şanse. A jucat puţin la echipa mare, constant doar la ”rezerve”.

Nu s-a bosumflat, şi-a dat seama că încă nu e rîndul lui, că trebuie să mai aştepte, să mai crească. Pentru asta are nevoie de meciuri. Dacă nu la Chelsea, atunci în altă parte, o soluţie pe care însuşi atacantul belgian a oferit-o.

”Dacă situaţia mea nu progresează pînă în vară, atunci va fi mai bine să fiu împrumutat un sezon. Mi-ar prinde bine. Poate tot în Anglia, aş avea ocazia să mă adaptez mult mai bine stilului de aici. Cert este că am nevoie să joc. La Chelsea sau la alt club, pînă la urmă nu contează”, a declarat Lukaku. De el se interesează deja serios Stoke City.

7 meciuri (3 în Premier League, 4 în Cupă) a jucat Lukaku pentru echipa mare a lui Chelsea, fără să marcheze

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (3)
marioxxl
marioxxl  •  15 Ianuarie 2012, 18:43

tatal sau(fost fotbalist in belgia) are un cuvant greu de spus in toate deciziile tanarului lukaku.oricum,daca va fi ferit de accidentari,chelsea o sa-si recupereze banii pe el cu varf si indesat...

bogdansteaua93
bogdansteaua93  •  15 Ianuarie 2012, 18:05

e un jucator bun mie imi place mult

dejoc
dejoc  •  15 Ianuarie 2012, 17:28

Voi nu aveti cap, nu pot sa cred ca ati crezut ca va fi titular si oricum daca va fi imprumutat in urmatorii 2 ani tot va ajunge la o echipa buna

Vezi toate comentariile (3)
Comentează