INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PORTUGALIA

Lusitanii au electronist » Fernando Santos e noul selecţioner al Portugaliei

Articol de - Publicat miercuri, 24 septembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 23 septembrie 2014 23:41

După 4 ani pe banca Greciei, inginerul în vîrstă de 59 de ani va fi antrenorul lui Cristiano Ronaldo. Chiar dacă e suspendat pe 8 meciuri!

În patru ani la Atena, Fernando Santos (foto) i-a calificat pe alb-albaştri şi la Euro 2012 ("sferturi"), şi la CM 2014 ("optimi"). Grecii i-au propus prelungirea contractului, dar lusitanul a renunţat chiar după Mondial.

Santos, specialist în inginerie electronică şi telecomunicaţii, a devenit ieri selecţionerul Portugaliei, cu angajament pînă în 2018. Găseşte un mic dezastru la Lisabona: o echipă departe de formă, învinsă acasă pe 7 septembrie de Albania (0-1).

Şi mai are o problemă. După ce a înjurat arbitrii meciului cu Costa Rica, ultimul la CM, a fost suspendat 8 partide. Speră însă ca FIFA să-i reducă pedeapsa. Decizia, în maximum 10 zile.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează