INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER CITY 1-1 (5-4 LA PENALTY-URI)

Manchester City, premii incredibile pentru 4 trofee! Câți bani a încasat campioana Angliei după câștigarea Supercupei Europei

FOTO: Imago +15   FOTO
FOTO: Imago

Articol de - Publicat joi, 17 august 2023 00:08 / Actualizat joi, 17 august 2023 00:20

Manchester City a câștigat Supercupa Europei, trecând de Sevilla. Scorul după 90 de minute a fost egal, 1-1, iar „cetățenii” au câștigat la penalty-uri, scor 5-4.

După ce a pierdut Supercupa Angliei, City a pus mâna pe primul trofeu din acest sezon, reușind s-o învingă pe Sevilla, deși andaluzii au avut 1-0, grație golului lui Youssef En Nesyri, din minutul 25.

City a egalat scorul în repriza a doua, după reușita lui Palmer (63). Iar trupa lui Pep Guardiola s-a impus la penalty-uri, scor 5-4.

En Nesyri, coșmarul fundașilor lui Guardiola! Coincidența incredibilă din Supercupa Europei
MANCHESTER CITY - SEVILLA
En Nesyri, coșmarul fundașilor lui Guardiola! Coincidența incredibilă din Supercupa Europei

Câți bani primește Manchester City pentru Supercupa Europei

Pentru acest trofeu, primul din istoria clubului, Manchester City primește un bonus de 5 milioane de euro. Suma este cu 3,5 milioane mai mare decât cea pe care a încasat-o Sevilla.

Premiul încasat de City în această seară nu se compară cu cel incasat pentru tripla reușită în sezonul trecut. „Cetățenii” au luat 112 milioane de euro pentru succesul din Champions League, 200 de milioane pentru câștigarea Premier League și 5 milioane pentru FA Cup.

În total, potrivit Daily Mirror, trupa lui Pep Guardiola ajunge la 322 de milioane de euro încasată ca urmare a celor patru trofee obținute.

Citește și: 

Deco, prezentat oficial la Barcelona » Ce funcție va ocupa

Mircea Lucescu, enervat la conferința din Giulești: „Invenții și încercări de a provoca!”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (1)
lefter_popescu
lefter_popescu  •  17 August 2023, 10:37

Ala e câștig? Stai sa vezi cât va câștiga Gigi Valiza când își va vinde toate *** și va uita pentru totdeauna de fotbal. Cred ca cei de City n-au auzit de " fuga " lui.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează