INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INTER MILANO

Manchester şi Inter s-au înţeles, dar decizia e la Sneijder

Sneijder e unul dintre cei mai buni jucători ai lui Inter
Sneijder e unul dintre cei mai buni jucători ai lui Inter

Articol de - Publicat miercuri, 03 august 2011 00:00 / Actualizat marti, 02 august 2011 22:33

Man. United s-a înţeles cu Inter, iar olandezul ar putea semna săptămîna viitoare dacă-i convine contractul propus de englezi.


Supercupa Italiei, sîmbătă, contra Milanului, ar putea fi ultima apariţie a lui Wesley Sneijder în tricoul Interului. Cotidianul Daily Mirror susţine că sînt toate şansele ca olandezul să semneze săptămîna viitoare pentru Manchester United dacă acceptă un contract mai mic decît cel pe care-l are la nerazzurri (10 milioane de euro pe sezon).

Managerul lui United, Alex Ferguson, i-a prezentat mijlocaşului de 27 de ani o variantă de acord pe-aproape de ce-şi doreşte. Plus oferta da a păstra toate cîştigurile generate de drepturile de imagine. În cazul unui răspuns afirmativ, transferul e rezolvat. Inter a acceptat deja suma propusă de englezi: 35 de milioane de euro.


"Eu sînt OK la Inter. Dar oricînd s-ar putea întîmpla ceva"
Wesley Sneijder, mijlocaş Inter

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează