INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFERURI

Manchester United se transformă radical sub Mourinho » Cumpărături de la PSG

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 15 septembrie 2016 15:49

Ajuns în această vară pe Old Trafford, Mourinho a început un amplu proces de remodelare a lotului.

După loviturile Pogba și Zlatan, la care se adaugă la fel de scumpele, dar mai puțin sonorele transferuri ale lui Mkhitaryan sau Bailly, " The Special One " e decis să nu se oprească aici.

Cu perioada de transferuri încheiată, agentul lui Lucas Moura de la Paris Saint-Germain susține că jucătorul său este o mai veche dorință de-a portughezului și că nu ar fi deloc de mirare ca în iarnă să încerce din nou să-l aducă sub comanda sa la Man United.

Reprezentantul mjlocașului brazilian, Wagner Ribeiro, susține că Mourinho a încercat să-l transfere pe Moura, pe când era la Real Madrid, însă s-a lovit de refuzul categoric al șeicilor de la Paris Saint-Germain, care tocmai plătiseră 45 de milioane de euro pentru el.
Deși om de bază la gruparea din capitală Franței, Moura ar putea fi tentat de o aventură în Anglia, în cazul unor garanții solide cu privire la statutul său în echipă, pe care Mourinho ar putea fi tentat să le ofere ținând cont de slăbiciunile lui United din benzi.

Cel puțin până la iarnă, Lucas Moura râmăne la PSG și, în lipsa unei oferte considerabile, este greu de crezut că va parasi Parc des Princes.

(George Vintilă)

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează