INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Mancini despre Balotelli: "Nu mă ascultă deloc!"

Atitudinea lui Balotelli îl nemulţumeşte pe Mancini Foto: Daily Telegraph
Atitudinea lui Balotelli îl nemulţumeşte pe Mancini Foto: Daily Telegraph

Articol de - Publicat vineri, 04 martie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 04 martie 2011 15:27

Managerul Roberto Mancini s-a plîns deunăzi că tocmai conaţionalul său, Mario Balotelli, îl ascultă cel mai puţin dintre toţi jucătorii lui Manchester City. "Adică omul pentru care el a insistat să fie adus de la Inter şi pentru care clubul a dat 24 de milioane de lire sterline!", au sărit imediat jurnaliştii de la Daily Telegraph.

Mancini a explicat şi care-i buba: "L-am sfătuit de mai multe ori să nu se culce pe lauri după ce marchează cîte-un gol. Ştiu că poate mai mult, că ar putea fi decisiv în orice meci dacă ar munci mai mult. Se pare însă că nu mă aude". Cu toate astea, susţine tehnicianul lui City, el nu-i supărat pe internaţionalul italian în vîrstă de 20 de ani: "Pentru binele lui şi al clubului sper totuşi să se trezească mai repede".

Balotelli, care avea doar 17 ani cînd Mancini l-a promovat la Inter, în 2007, a înscris pînă acum de 10 ori pentru City în acest sezon.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează