INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER CITY

Mancini şi cultura alcoolului la englezi: "Mai bine o femeie decît băutura"

Articol de - Publicat vineri, 29 octombrie 2010 00:00

Antrenorul lui Manchester City se plînge că elevii săi se îmbată după fiecare meci.

Roberto Mancini a venit anul trecut la Manchester City cu obiectivul declarat de a duce echipa în Ligă şi apoi în fruntea Premier League. Dar în scurt timp de la sosirea în Insulă, noul manager şi-a dat seama că mai are ceva de făcut dacă vrea să reuşească: să-şi dezveţe jucătorii de a mai bea după meciuri pînă pică sub masă.

Nu prea i-a reuşit, deocamdată, în condiţiile în care alb-albaştrii au rămas clienţi fideli ai barurilor de noapte şi, implicit, ai  tabloidelor britanice. Abia ce se mai domoliseră ecourile după nopţile de pomină petrecute de portarul Joe Hart şi de coechipierul Gareth Barry în Spania că ziarele i-au surprins iar pe cheflii doborîţi de alcool. De astă-dată în Scoţia, însoţiţi de încă doi colegi: Adam Johnson şi Shay Given.

Dacă oficialii lui City au refuzat să comenteze, Mancini nu s-a putut abţine: "E frustrant pentru mine să citesc despre ei asemenea lucruri. Înţeleg că face parte din cultura fotbalului englez să bei după meci, dar nici chiar în halul ăsta. Mai bine să ieşi cu o femeie decît să bei. Pe vremea cînd eram jucător activ, eu aşa procedam".   

Dintr-un bar în altul
Joe Hart, Gareth Barry, Adam Johnson şi Shay Given au comis-o luni noapte. Cum la Manchester puteau fi uşor depistaţi de tabloide, iar Hart şi Barry o păţiseră inclusiv în Spania, au pus la cale petrecerea în St. Andrews (Scoţia). N-au scăpat nici aici. A doua zi, fotografiile lor abia ţinîndu-se pe picioare erau în mai multe ziare. Petrecuseră iniţial într-un bar, după care, spre 1:30 dimineaţa, se mutaseră la un club studenţesc, unde-au rămas pînă în zori.

Ronaldo şi-a tras ghete-leopard
Cristiano Ronaldo şi-a lansat ieri, la Madrid, noile ghete. Atacantul Realului le promovase şi pe site-urile de socializare Twitter şi Facebook, dar păstrase secretul designului pentru prezentarea oficială. Degeaba. Jurnaliştii spanioli i-au stricat surpriza şi, după ce-au pus mîna pe cîteva fotografii, le-au şi publicat. Pentru a sugera rapiditatea internaţionalului portughez, producătorul, firma de echipament sportiv Nike, a folosit drept sursă de inspiraţie blana leopardului.   

"Grăsuţul" dă iar goluri

A doua apariţie a lui Ronaldo la Corinthians, după o pauză de 50 de zile cauzată de-o accidentare, s-a lăsat şi cu gol înscris. "Grăsuţul", cum i se spune fostului "Il Fenomeno" după numeroasele kilograme luate în plus, a punctat în meciul cu Flamengo, la Rio, dar nu i-a ajuns echipei sale pentru victorie (1-1). Oricum, a fost primul gol din acţiune al campionului mondial din 2002 după şase săptămîni. Ultimul marcat, din penalty, data de pe 8 septembrie, dintr-o partidă cu Atletico Paranaense.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close