INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Mandela şi ”Marea Evadare” » Alex Ferguson povesteşte un incident petrecut la o întîlnire cu fostul preşedinte al Africii de Sud

Ferguson alături de Nelson Mandela în 1993
Ferguson alături de Nelson Mandela în 1993

Articol de - Publicat miercuri, 30 octombrie 2013 00:00 / Actualizat marti, 29 octombrie 2013 21:23

Mobilul unui secund al lui Man. United a sunat cu melodia reprezentînd coloana sonoră a filmului ”The Great Escape” chiar în prezenţa liderului luptei antiapartheid, închis 27 de ani pentru convingerile sale.

În turneu cu "Autobiografia mea", cartea pe care tocmai a lansat-o, Sir Alex Ferguson a făcut un prim popas în "Lowry Theatre", din Salford, unde a împărtăşit fanilor cîteva din poveştile celor aproape 27 de ani de carieră la Man. United.

Printre acestea şi un incident petrecut în cadrul unei vizite făcute de o delegaţie a lui United lui Nelson Mandela înainte ca acesta să devină preşedintele Africii de Sud (1994 - 1999).

"Exact în timpul întîlnirii cu Mandela, «mobilul» unuia dintre secunzii mei a început să sune. N-ar fi fost aşa o problemă, dar melodia era chiar coloana sonoră a filmului « Marea Evadare». Am intrat în pămînt de ruşine", a povestit Sir Alex, pentru care Mandela, închis 27 de ani din cauza luptei sale antiapartheid, este "cea mai veselă persoană pe care am cunoscut-o vreodată".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
dimonty1
dimonty1  •  31 Octombrie 2013, 09:22

deci in '93 englezii aveau deja ringtone-uri mp3. astia sunt tari nu gluma.

anpuro
anpuro  •  30 Octombrie 2013, 10:20

Nu prea cred ca e asa.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează