INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  EMIRATELE ARABE UNITE

Maradona a semnat cu Al Wasl din Emirate » Cu alaiul după el!

Maradona, 50 de ani, va sta pe banca lui al Wasl şi în ultimele patru etape ale actualei ediţii de campionat Foto: Mediafax
Maradona, 50 de ani, va sta pe banca lui al Wasl şi în ultimele patru etape ale actualei ediţii de campionat Foto: Mediafax

Articol de - Publicat marti, 17 mai 2011 00:00 / Actualizat luni, 16 mai 2011 21:27

Arabii au acceptat ca Diego să vină cu întreg stafful său, care la Mondialul 2010 a numărat 17 oameni

Diego Armando Maradona e din nou în business. Fostul selecţioner al Argentinei, fără contract de la turneul final din Africa de Sud (2010), va semna pe doi ani cu gruparea al Wasl, a 4-a clasată în acest moment în campionatul din Emiratele Arabe Unite.
Diego a făcut sîmbătă o vizită la club, unde a inspectat baza de pregătire, "un adevărat paradis", i-a salutat pe jucători şi a negociat cu şeicii. Mai precis, le-a pus condiţiile sale, între care cea mai importantă a fost "să mi se accepte stafful cu care am lucrat şi la Mondiale".

Solicitarea i-a cam dat pe spate pe şefii lui Al Wasl, întrucît "El Diez" a avut nu mai puţin de 17 asistenţi la CM 2010! Între aceştia, doi secunzi, doi preparatori fizici, doi fizioterapeuţi, trei magazineri, specialist video, bodyguard, medic şi doi responsabili cu presa. Dar în cele din urmă, ieri, vicepreşedintele Marwane Ben Bayatt a anunţat cu surle şi trîmbiţe: "Am ajuns la un acord cu Maradona!".


"Angajarea lui Maradona ilustrează perfect viziunea clubului, care aspiră la instaurarea unor norme fără precedent în sport"
Marwane Ben Bayatt, vicepreşedinte Al Wasl

3 mandate a mai avut Maradona ca antrenor: Textil Mandiyu (1994), Racing Club (1995) şi "naţionala" Argentinei (2008-2010)


"Salariu pe măsura celebrităţii"
Deşi a promis că va face publice detaliile contractului lui Maradona, conducerea lui Al Wasl a păstrat misterul cînd a venit vorba despre bani. "Diego va primi la noi un salariu pe măsura celebrităţii sale", a spus vicepreşedintele Ben Bayatt. Ziarele argentiniene vorbesc de 4 milioane de dolari pe sezon, la care se adaugă alte 3 milioane pentru ajutoarele sale.

Ultimul titlu de campioană în 2007
Noul club al Maradona are şapte titluri de campion al Emiratelor în palmares, dar ultimul datează tocmai din 2007. Cel mai recent trofeu e Cupa Campionilor Golfului (2010). Cel mai cunoscut jucător al echipei e spaniolul Francisco Yeste (foto), venit acum un an de la Athletic Bilbao. El câştigă 2,5 milioane de euro pe sezon.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează