INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARGENTINA

Maradona a vorbit despre problemele sale cu drogurile și ce-ar fi pățit dacă nu renunța în urmă cu 13 ani: ”Astăzi aș fi fost mort”

Articol de - Publicat sambata, 28 ianuarie 2017 00:00

FC Barcelona a fost cea mai tristă experiență din cariera lui Diego Maradona. În tricoul blaugrana (1982-1984) n-a reușit să-și demonstreze calitățile decât foarte rar. Iar în afara gazonului, a căzut în patima drogurilor.

"Aveam 24 de ani când am început să iau. A fost cea mai mare greșeală a vieții mele", a admis fostul internațional argentinian, astăzi în vârstă de 56 de ani.

"Drogurile sunt criminale"

El Pibe de Oro a scăpat de dependența de cocaină abia în 2004. Și se consideră "norocos" că poate aborda acum acest subiect: "Dacă aș fi continuat, astăzi eram mort. Drogurile sunt criminale!". Nu l-au ucis, dar i-au pus capăt carierei în "naționala" Argentinei. La CM 1994, înaintea "optimii" cu România (2-3), Maradona a fost exclus din competiție după ce, la un control antidoping, a fost testat pozitiv la efedrină.

91 de selecțiiși 34 de goluri are Maradona în naționala Argentinei, cu care a câștigat titlul mondial în 1986

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează