INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ATAC

Maradona se ia de Leonardo: ”Nu înţeleg dacă e jucător, antrenor, impresar sau distribuitor de petrol”

Maradona s-a contrat recent cu Olăroiu, antrenor la Al Ain
Maradona s-a contrat recent cu Olăroiu, antrenor la Al Ain

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 08 ianuarie 2012 15:44

 Diego Maradona s-a supărat pe Leonardo. Dintr-o dată, aparent fără vreun motiv. Antrenorul lui Al Wasl, din Emiratele Arabe Unite, l-a atacat frontal pe directorul sportiv de la Paris SG într-o emisiune TV. ”Nu îl înţeleg foarte bine pe Leonardo. Eu nu l-am înţeles nici cînd a trecut de la AC Milan la Inter Milano şi cu atît mai puţin înţeleg ceea ce face el astăzi la PSG”, a zis argentinianul.

Brazilianul nu a scăpat aşa uşor deoarece Diego a lovit încă o dată, pe acelaşi ton iritat: ”Eu mă întreb dacă Leonardo este jucător, antrenor, impresar ori distribuitor de petrol. Chiar nu ştiu. Este proba că în fotbal, cînd ştii să faci lobby, acum asta se plăteşte”.

Leonardo a ajuns la PSG în iulie 2011, după ce la clubul francez a devenit acţionar majoritar un fond de investiţii din Qatar. El i-a adus la Paris, printre alţii, pe Pastore, Menez, Sissoko şi tocmai l-a ratat pe Beckham.

 

 

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (5)
flo_ax
flo_ax  •  08 Ianuarie 2012, 18:42

Inteleg ca poate Olaroiu nu e la nivelul intelectual si social al lui Maradona, dar Leonardo, discutabil ca antrenor, dar ca om e un gentleman, f apreciat pe unde a fost. Bidonul asta de aur nu e nici antrenor nici om. Doar un fost. Cata minte au avut cei ce l-au angajat, nu inteleg. Da, poate au punctat comercial, dar sportiv...hahaha! Si oricum o fi Leonardo, tot mai bine decat un mafiot, cum era Maradona la Napoli, un apropiat al mafiei locale

johnitza
johnitza  •  08 Ianuarie 2012, 18:24

Da si Maradona ce e? rasuflat, drogat, retard? s-a trezit sa vb el care e 0 barat. A fost un jucator mare care daca si-ar fi vazut de treaba ar fi putut fi cel mai bun. In schimb a preferat cocaina, alcoolul si prostituatele, un stil de viata pe care il respecta si acum cu strictete. Iar din amestecul intunecat care rezulta din asta in capul sau nu stie decat sa improaste cu noroi. E exemplul clasic de imatur ale carui frustrari iau forme de violenta fizica sau de limbaj.

neko00
neko00  •  08 Ianuarie 2012, 16:17

Asta e zero ca antrenor, i s-au ridicat aerele la cap. Nu realizeaza ca a ajuns in Emiratele Arabe doar pentru ca il cheama Maradona? Si acolo, nu face nimic, doar se lauda, insa el e praf.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close