INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CORONAVIRUS

Reacție dură contra Federației: o compară cu Donald Trump » „Zilnic mor peste 100 de oameni, dar se pare că banii sunt mai importanţi”

Donald Trump, președintele SUA // FOTO: Guliver/GettyImages
Donald Trump, președintele SUA // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat joi, 02 aprilie 2020 12:53

Marc Overmars, directorul sportiv al lui Ajax a cerut anularea competiţiei din Olanda, fâcând aluzie la preşedintele SUA, Donald Trump: „Zilnic mor peste 100 de oameni în Olanda, dar se pare că şi aici banii sunt mai importanţi ca sănătatea”.

Marc Overmars nu înţelege de ce federaţia olandeză numai a suspendat fotbalul, sperând că va putea relua competiţia după ce trece pandemia ucigaşă. Directorul sportiv al echipei lui Răzvan Marin a comparat KNVB cu Donald Trump. „Se ascunde în spatele UEFA. Zilnic mor peste 100 de oameni în Olanda din cauza noului coronavirus, dar se pare că şi aici banii contează mai mult ca sănătatea", a declarat Marc Overmars pentru De Telegraaf. Nu de mult, preşedintele SUA a şocat planeta, cu ideea iresponsabilă de a rechema lumea la muncă după Paşte: „O săptămână de închidere a economiei este mult mai păguboasă decât coronavirusul".

„Va fi haos în noul campionat dacă porneşte în octombrie, fără pauză de iarnp. Dacă vremea va fi rea ori cu furtuni? Cluburile vor pierde jucătorii ce merg la meciuri de pregătire pentru Euro 2021, apoi vine Olimpiada” 
Marc Overmars, director sportiv Ajax

„UEFA face presiuni"

Fosta mare extermă batavă, ce a jucat la Ajax, Arsenal şi Barcelona, şi-a argumentat criticile: „În Olanda nu depindem atât de mult de banii din drepturile TV, cum se întâmplă în Spania, Anglia, Italia sau Germania. Eu cred că UEFA exercită presiuni mari asupra federaţiilor pentru a le incita să joace cu orice preţ şi să termine campionatele. Să mai joci sau nu Liga Campionilor înseamnă o diferenţă de sute de milioane de euro pentru UEFA. La naiba însă cu fotbalul acum! Campionatul ăsta e mort, iar viaţa noastră e mult mai importantă". 

şi 86 de selecţii are Marc Overmars la naţionala Olandei

10 trofeea cucerit Marc Overmars cu Ajax şi Arsenal, între care şi Liga Campionilor în 1994-1995

1.173 de deceseşi 13.614 persoane infectate cu coronavirus erau raportate în Olanda până aseară

VIDEO. Măsuri obligatorii de protecție împotriva noului Coronavirus (COVID-19)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează