INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ȚĂRILE DE JOS

După violențele din derby-ul Olandei, Van Basten cere oprirea imediată a campionatului din Țările de Jos

Așa au început violențele de la Ajax - Feyenoord, întrerupt la 0-3 în minutul 55 // Foto: Imago
Așa au început violențele de la Ajax - Feyenoord, întrerupt la 0-3 în minutul 55 // Foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 25 septembrie 2023 20:07 / Actualizat luni, 25 septembrie 2023 21:02

Marco van Basten (58 de ani) s-a revoltat după incidentele de duminică, de la meciul Ajax - Feyenoord, abandonat la 0-3 în minutul 55: „A fost o acțiune deliberată și fanii au avut un obiectiv clar, să suspende meciul cel mai important din Țările de Jos”.

Un nume imens din fotbalul batav a reacționat după ce derbyul Țărilor de Jos, Ajax - Feyenoord, a fost oprit de arbitru, din cauza incidentelor provocate de suporterii gazdelor. Care nu au mai suportat umilința din teren, adversarii conducând cu 3-0 de la pauză, și au început să arunce cu torțe în teren. 

Nu s-au potolit decât după ce s-a luat decizia abandonării în minutul 55 a partidei, care va continua miercuri, cu restul reprizei secunde. Pe „Johan Cruyff Arena” se va juca însă de data această fără spectatori și jocul se va relua de la 0-3.

Prima „victimă” a lui Ajax, după ce meciul cu Feyenoord a fost întrerupt de suporteri în minutul 55
ȚĂRILE DE JOS
Prima „victimă” a lui Ajax, după ce meciul cu Feyenoord a fost întrerupt de suporteri în minutul 55

Marco van Basten: „Stop joc. Este o nebunie totală!”

Marco van Basten este dezamăgit de criza și haosul care o domină pe Ajax în acest sezon. „Lăncierii" n-au strâns decât 5 puncte în primele 4 runde și ocupă momentan locul 14 în Eredivisie, în cel mai slab start de sezon din istoria de 123 de ani a clubului! „A fost o acțiune premeditată, acei oameni au făcut-o cu bună știință. Aveau un scop de atins. 

Meciul s-a oprit, cel mai important meci din Țările de Jos. Nu e normal ce se întâmplă. Dacă nu ne putem comporta civilizat pe stadioane, poate că ar trebui să spunem stop. Dacă este atât de important, politicienii trebuie să abordeze această problemă. Nu se poate merge mai departe așa. Este o nebunie totală", a declarat indignat fostul golgheter al naționalei batave.

Marco van Basten: „Să i se dea victoria cu 3-0 sau 5-0”

MvB susține că nu mai are niciun rost să se dispute ultimele 35 de minute. „Să se dea decizia 3-0 pentru Feyenoord. Sau dacă cei din Rotterdam cred că ar mai fi înscris, rezultatul final să fie 5-0", propune fostul antrenor al lui Ajax.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Atac la Bellingham! Diego Simeone, după derby-ul câștigat cu Real Madrid: „A fost un atac bruta

Fostul star al lui Tottenham, injurii la adresa arbitrului de la derby-ul londonez, după ce a fost fața campaniei contra abuzului: „Un arbitru de tot rahatul!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
DoarDiviziaB
DoarDiviziaB  •  26 Septembrie 2023, 16:27

se pare ca derbedei si golani exista peste tot.

Dino
Dino  •  26 Septembrie 2023, 07:59

Aia de la Dinamo se suparau, isi strangeau jucariile si plecau acasa.

flob
flob  •  26 Septembrie 2023, 07:56

Ce vrăjeală are și ăsta. Pai cere bă sa te scoată și din Europa că voi aveți probleme cu fanii. Adică el cere timp să își pună *** pe picioare vă nu merg lăncierii bine. Închideți porțile nu campionatul, dacă nu sunteți în stare să vă organizați altfel

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează