INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Marea curăţenie » Cutremur la Real! Şapte jucători cu valizele la uşă

Mourinho şi Higuain o vor lua pe căi diferite din această vară.
Mourinho şi Higuain o vor lua pe căi diferite din această vară.

Articol de - Publicat duminica, 29 aprilie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 28 aprilie 2012 21:32

Kaka şi Higuain sînt cele mai importante nume pe lista plecărilor. Ultimul s-a cerut singur ”afară”, nemulţumit cu statutul de rezervă.

Cu titlul, practic, în buzunar, dar cu regretul ratării Ligii în suflet, Jose Mourinho pregăteşte marea curăţenie la Real. Potrivit ziarelor de casă ale clubului, Marca şi As, tehnicianul portughez a înaintat conducerii clubului o listă neagră cu nu mai puţin de 6 nume. Cele mai proeminente, Kaka şi Higuian.

"Restructuraţii"
KAKA. Brazilianul şi-a semnat sentinţa în returul semifinalei cu Bayern (2-1dp, 1-3 la penalty-uri), cînd a ratat la loviturile de departajare. Madridul ştie că nu poate recupera cele 65 de milioane de euro investite în transferul lui de la Milan. Speră totuşi să obţină un preţ bun de la PSG, unde antrenorul Ancelotti, cu care Kaka a lucrat în perioada rossonera, îl aşteaptă cu braţele deschise.

HIGUAIN. Argentinianul s-a trecut singur pe listă, nemulţumit cu statutul său de rezervă. Pentru el sînt mai multe variante: Man. United, Man. City, Juventus, Chelsea şi PSG. Chelsea a propus deja 43 de milioane de euro.

SAHIN. Mai mult accidentat, mijlocaşul n-a avut cînd să-şi demonstreze calităţile arătate sezonul trecut la Dortmund. Dorinţa lui Mourinho e ca turcul să fie împrumutat unui club unde să joace regulat.

RESTUL. Lista neagră e completată cu jucători din linia a doua. Este vorba despre Carvalho, Altintop, Lass Diarra şi Albiol. Verdictul lui Jose: "Îmi pare rău pentru ei, dar nu-i mai văd în stare să pună presiune pe titulari".

Vine Aguero?
Dacă "plecările" sînt deja decise, la "sosiri" abia se lucrează. Mourinho vrea o concurenţă mai serioasă pentru portarul Casillas şi se gîndeşte foarte serios la aducerea lui Wiese (Werder). El şi-ar fi dat totodată OK-ul pentru achiziţionarea brazilianului Lucas Moura, numai că FC Sao Paulo solicită 50 de milioane de euro. În discuţii mai e şi Javier Hernandez (Bilbao), dar perla campaniei de transferări se anunţă Sergio Aguero (foto). Discuţiile cu jucătorul şi cu Man. City sînt însă într-un stadiu incipient.

"Real trebuie să fie în pas cu timpul. O maşină fantastică din anii '80 nu e acelaşi lucru cu o maşină din anii '90" (Jose Mourinho, antrenor Real)

600 milioane de euro a investit preşedintele Florentino Perez din 2002, de la ultimul triumf în Ligă, în 26 de transferuri. Recordul l-a stabilit cu Ronaldo în 2009: 94 milioane

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (30)
detoatepttoti
detoatepttoti  •  29 Aprilie 2012, 21:56
Postat de daemmon pe 29 Aprilie 2012, 10:45

daca tot iti dai cu parerea, macar fi si tu la zi cu noutatile, de higuain se stie de peste o luna ca vrea sa plece

nu a vrut sa plece niciodata, tatal lui spunea ca juve tot timpul l-a dorit..higuain nu a spus niciodata da sau nu ofertei juventine dar in schimb tot timpul a mentinut ca visul lui este sa ramana si sa castige cat mai multe titluri cu real madrid....e normal la valoarea lui sa nu-i placa sa fie rezerva...si are tot dreptul sa plece...oricum e pacat ca pipita pleaca de la madrid...restul cred ca e corect sa fie ''maturati''

flaviulucianr
flaviulucianr  •  29 Aprilie 2012, 20:59
Postat de hunter2oo5 pe 29 Aprilie 2012, 14:16

Da, asa e, s-a vazut satisfactia din ochii lui Torres cand le-a dat gol lui Real Madrid, dar dupa si-a dat seama ca defapt juca cu Barcelona.

da ai dreptate, am gresit, nu era Real Madrid dar era una dintre rivalele de o viata a lui Atletico Madrid, Barcelona....daca era Real Madrid, fiind rivala din acelasi oras era si mai bucuros de golul marcat...scz. inca odata de greseala

flo_ax
flo_ax  •  29 Aprilie 2012, 16:08
Postat de primarutheone pe 29 Aprilie 2012, 12:58

Chiar si asa, cu Javi Martinez ce sa faca? Pe acelasi post sunt si Khedira si Xabi Alonso, plus Granero si imprumutatul Pedro Leon. Aguero nu cred ca ar veni la Real, mai ales ca el castiga o gramada de bani la City, iar Real nu e departe de formatia engleza in acest moment, adica ambele sunt aproape de a castiga titlul dar Liga Campionilor ramane doar un vis. Plus ca el a facut istorie la Atletico. Oricum, who knows? Si Figo facuse treaba buna la Barca si a venit la Real. Totusi eu cred ca ar trebui sa-si transfere un fundas dreapta bun, fiindca in atac au multi jucatori de super-clasa, si Lucas Moura nu face 50 de milioane. PS: Si eu cred ca face o greseala cu Higuain.

City e aproape de a castiga titlul impotriva celui mai slab United in ultimii 10 ani, Realul o face impotriva celei mai bune echipe din istorie... Higuain e moneda de schimb pt Aguero, fiind dorit la City de ceva vreme. Real Madrid are destula forta si viteza, are nevoie si de 1, 2 mingicari, ceva in stil Aguero sau Silva

Vezi toate comentariile (30)
Comentează