INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FC BARCELONA

Mari probleme pentru Barcelona din cauza transferului lui Neymar! Catalanii riscă depunctarea şi excluderea din Champions League

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 22 ianuarie 2014 19:04

Transferul lui Neymar, 22 de ani, la FC Barcelona a devenit din ce în ce mai contestat.

Catalanii au declarat oficial că suma de transfer a jucătorului este de 57 de milioane de euro, însă, în documentaţia prezentată magistraţilor, aceasta ajunge la 91 de milioane.

Magistraţii au acceptat solicitarea unui socio, care a semnalat neregulile şi clubul condus de Sandro Rosell va fi chemat în mod oficial în instanţă. 
În documentele prezentate judecătorilor se arată faptul că tatăl lui Neymar a primit 8,5 milioane de euro, bani care nu apăreau în suma anunţată la transfer.

Nu mai puţin de 4 milioane au fost date pentru a aduce firme din Brazilia care să încheie contracte publicitare cu Barcelona, 2,5 milioane pentru a căuta noi talente la Santos şi 2,5 milioane pentru o fundaţie care să ajute copiii nevoiaşi.

Deşi iniţial se anunţase că Santos s-a ales doar cu 17 milioane, restul de 40 fiind trimise către societatea de impresariat a tatălui lui Neymar, situaţia nu e chiar aşa.

Dacă magistraţii vor găsi vinovat clubul FC Barcelona, ar urma ca echipa să fie penalizată cu 22 de puncte în La Liga, iar în următoarele 2 sezoane de Champions League ar fi exclusă, anunţă SkySports!

Totodată şi Sandro Rosell, tatăl lui Neymar şi ceilalţi colaboratori se află în pericol. Toţi cei implicaţi riscă să fie trimişi după gratii!

Citește și:

„Edi a auzit ce a spus!” » GSP a aflat de ce Alex Mitriță a fost lăsat acasă de selecționer: „Toți au simțit că-i lasă la greu”
Nationala
„Edi a auzit ce a spus!” » GSP a aflat de ce Alex Mitriță a fost lăsat acasă de selecționer: „Toți au simțit că-i lasă la greu”
Fostul coleg al lui Chivu la Inter face mărturisiri cutremurătoare: „De câțiva ani sunt 100% toxicoman și alcoolic. Mă tem de moarte și de pușcărie!”
Campionate
Fostul coleg al lui Chivu la Inter face mărturisiri cutremurătoare: „De câțiva ani sunt 100% toxicoman și alcoolic. Mă tem de moarte și de pușcărie!”
Doar așa va mai fi păstrat Zeljko Kopic la Dinamo! Acestea sunt condițiile continuării „mariajului” cu roș-albii
Superliga
Doar așa va mai fi păstrat Zeljko Kopic la Dinamo! Acestea sunt condițiile continuării „mariajului” cu roș-albii

Corvinul e în CORZI: dacă va juca în Europa, ar PIERDE dreptul de promovare în Superligă! » Cere dispensă din partea FRF: „Ar fi o aberație, să ne amâne!”

Pintilii l-a amendat pe Ngezana cu 200 de euro și nu i-a venit să creadă cu câți bani a apărut fotbalistul: „Du-te, mă, de aici!”


Comentarii (91)
wwerko96
wwerko96  •  24 Ianuarie 2014, 16:25

Si ce e rau daca barca sta pe bara 2 ani din europa? Pai atunci o sa domine La Liga. VAI DE REAL daca Barca o sa fie exclusa din Liga campionilor.=))) VAI DE REAL fanii realului ar trebuii sa se roage la buddha, dumnezeu allah care cum poate sa nu fie barca exclusa altfel nu mai pupa campionat 100% sigur INCA cativa ani =)))) Fara meciuri in liga campionilor si fara stress o sa dea minim 4 la toti din La Liga :))))

marian0904
marian0904  •  24 Ianuarie 2014, 05:06

Metoda Giovani Becali face valuri la nivel inalt. E demult timpul ca justitia noastra sa-i dea si drepturile de autor, adica niste ani la racoare. Ca tot vine incalzirea globala.

thedronius
thedronius  •  23 Ianuarie 2014, 23:34
Postat de myty77 pe 23 Ianuarie 2014, 22:38

Nu mai puţin de 4 milioane au fost date pentru a aduce firme din Brazilia care să încheie contracte publicitare cu Barcelona, 2,5 milioane pentru a căuta noi talente la Santos şi 2,5 milioane pentru o fundaţie care să ajute copiii nevoiaşi. Ce legătură au aceste sume cu transferul lui Neymar?

Cum ce legatura au? Astea sunt tertipurile folosite pentru ca toata lumea sa fie multumita. Mi se pare grotesc faptul ca Santos s-a ales cu 16 milioane de euro iar tacsu cu 40.

Vezi toate comentariile (91)
Comentează