INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Mario Balotelli are umărul drept lovit, dar se recuperează la ping-pong: ”Vă mănînc la aperitiv!”

Articol de - Publicat vineri, 07 martie 2014 00:00 / Actualizat joi, 06 martie 2014 22:38

Vîrful italian şi-a şocat iar fanii, dar şi pe Milan: ”Maimuţele în stare să mă bată să mă anunţe. Nu am pierdut niciodată şi joc şi cu stînga”.

În timp ce colegii din "naţionala" Italiei pierdeau amicalul cu Spania, Balotelli se distra la ping-pong. N-ar fi deranjat dacă Mario n-ar fi în recuperare după o contuzie la umăr şi dacă nu s-ar fi făcut de rîs pe Twitter.

Poza caraghioasă la bustul gol, cu două rachete lîngă masa instalată acasă şi cu mingea în gură, dar şi mesajele către fani au şocat iar: "Continuaţi să mă credeţi o maimuţă voi, ăştia pe care-i mănînc la aperitiv".

Înainte să meargă la culcare, vîrful Milanului s-a lăudat că şi cu umărul în plasturi e invincibil: "Dacă se simte careva în stare să mă bată, să mă anunţe. N-am pierdut niciodată! Iar ping-pong joc cu stînga".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
gerula9mm
gerula9mm  •  07 Martie 2014, 10:16

Fiul ratacitor a lui Jiji Becali!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează