INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Mario Balotelli s-a făcut iar de rîs: Şi-a umilit şi adversarii, şi coechipierii

Balotelli a fost schimbat imediat de Mancini
Balotelli a fost schimbat imediat de Mancini

Articol de - Publicat marti, 26 iulie 2011 00:00 / Actualizat luni, 25 iulie 2011 23:07

Preferînd un călcîi unei finalizări simple, italianul l-a enervat atît de tare pe managerul lui Man. City încît acesta l-a înlocuit imediat.

Managerul Roberto Mancini regretă, probabil, ziua în care l-a adus pe Mario Balotelli la Manchester City. Degeaba i-a luat consilier şi bodyguard. Atacantul în vîrstă de 20 de ani refuză să se maturizeze. După săgeţi de darts aruncate spre juniorii clubului sau amenzi de parcare cu nemiluita, acum a comis-o şi pe teren.

VEZI AICI FAZA ÎN CARE BALOTELLI A ÎNCERCAT O EXECUŢIE PRETENŢIOASĂ, DAR S-A FĂCUT DE RÎS!

Duminică noaptea, în amicalul "cetăţenilor" cu L.A. Galaxy (1-1, 7-6 la penalty-uri), a avut o fază în care şi-a bătut joc de toţi: adversari, coechipieri, asistenţă, inclusiv de el! SuperMario a rămas singur cu portarul advers, dar în loc să finalizeze simplu sau să-i paseze lui Dzeko, aflat în apropiere, a încercat o execuţie pretenţioasă. A făcut o piruetă şi a lovit balonul cu călcîiul, expediindu-l "afară". Putea face "dubla", după ce deschisese scorul din penalty, şi-ar fi însemnat desprinderea englezilor pe tabelă.

Pe Mancini l-au lăsat nervii, iar cîteva zeci de secunde mai tîrziu l-a înlocuit pe Balotelli (31). Drept pedeapsă. Dar jucătorul n-a priceput şi-a oferit un alt episod penibil. I-a cerut socoteală managerului  la marginea terenului!

"Asta-i lipsă de respect şi de profesionalism. Dacă Mario mai face aşa, va sta lîngă mine, pe bancă" (Roberto Mancini)

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
bogdixable
bogdixable  •  12 Octombrie 2011, 20:01

De ce sa se faca de ras ? asta e farmecu fotbalului , mai ales in meciuri amicale , suturi pretentioase , faze specaculoase , dar de cand cu aparitia mercenarilor in locul fotbalistilor s-a cam uitat de treaba asta si se joaca doar pentru bani .

luciano86
luciano86  •  26 Iulie 2011, 11:52

:)) da' si cand se maturizeaza.... va fi vai de portari :)) pana atunci ne mai amuzam si noi =)

spi3lb3rg
spi3lb3rg  •  26 Iulie 2011, 10:35

cocalina

Vezi toate comentariile (6)
Comentează