INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TURCIA

FOTO Marius Șumudică, pe patul de spital! Cum se simte acum antrenorul lui Gaziantep

Articol de - Publicat luni, 08 ianuarie 2024 14:06 / Actualizat luni, 08 ianuarie 2024 16:21

Marius Șumudică (52 de ani) a ajuns la spital, după ce s-a plâns că se simte rău. Antrenorul lui Gaziantep își amânase întoarcerea în Turcia în urma îmbolnăvirii cu coronavirus, tot din cauza simptomelor de Covid-19. Clubul turc i-a urat însănătoșire grabnică pe canalele sociale.

Marius Șumudică a revenit în Turcia săptămâna trecută, dar tot n-a scăpat de problemele de sănătate. Antrenorul român, care și-a schimbat biletele de avion, pentru că a fost testat pozitiv la coronavirus și a fost depistat cu pneumonie, a stat vineri pe banca tehnică la jocul cu Pendik (2-2).

Posibilă mutare-șoc pentru Radu Drăgușin: îl vrea Bayern Munchen. Acum!
INTERES
Posibilă mutare-șoc pentru Radu Drăgușin: îl vrea Bayern Munchen. Acum!

Se părea că a scăpat de necazuri, numai că duminică s-a simțit iar rău și a trebuit să se interneze azi în spital, intrând din nou pe mâna doctorilor. Imaginile cu Șumudică aflat pe patul de spital au fost publicate, în premieră, de cotidianul local Gazispor.

Nu l-au îmbarcat în avion pe Șumudică!

Antrenorul român a dorit să fie prezent la pregătirile pentru partida cu Pendikspor, numai că nu a fost lăsat să urce în avion și și-a petrecut revelionul în țară. „M-au băgat în nu știu ce bază de date și mi-au spus că nu am voie să urc în avion. 

OK, am încredere deplină în staff, Petre Cristian, Gabi Mărgărit, Florin Tene și Ciprian Moscu, dar e altceva să fiu și eu acolo. Probabil că pe 2-3 ianuarie o să ajung, pe 5 avem meci", declara Șumi pe aeroport, pe 28 decembrie.

Echipa lui Șumudică joacă, duminică, împotriva lui Fenerbahce

Nu i-a făcut bine probabil nici remiza înregistrată de Gaziantep în fața propriilor suporteri: „Le simt lipsa băieților. Chiar acum făceam și niște planuri. Voi fi prezent la meci, am ținut neapărat să ajung". 

Marius Șumudică se află la Sani Konukoğlu Hospital și deja se simte mai bine, conform comunicatului oficial postat astăzi de Gaziantep pe site-ul clubului. Nu ar trebui să stea prea mult internat, pentru că duminică îl așteaptă din nou o grea încercare în campionatul Turciei: Gaziantep primește vizita liderului din Super Lig, Fenerbahce.

Nu pot accepta așa ceva! Am avut 2-0! Adversarul ar fi trebuit să primească un cartonaș roșu, însă nu e o scuză. Ar fi trebuit să avem 24 de puncte în acest moment. Nu putem continua cu aceleași greșeli în meciurile de pe teren propriu.

Marius Șumudică, antrenor Gaziantep

VIDEO Șumudică, despre Covid și transferurile de la Gaziantep

Citește și alte știri de fotbal internațional

Se prefigurează o achiziție „galactică”. Ce star ar putea ajunge în vară la Madrid la un preț „accesibil”!
SPANIA
Se prefigurează o achiziție „galactică”. Ce star ar putea ajunge în vară la Madrid la un preț „accesibil”!
Fiii legendelor. De la Cruyff la Hagi
EDITORIAL
Fiii legendelor. De la Cruyff la Hagi

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
dorelus
dorelus  •  08 Ianuarie 2024, 22:04

Nu sunt fan Sumi, dară prefer să-l vad dansând pe marginea terenului sau în tribună decât în spital. Însănătoșire grabnică domnule Sumudica

anti_fcsb_bayern_real_juve
anti_fcsb_bayern_real_juve  •  08 Ianuarie 2024, 19:52

Probabil s-a accidentat la pelvis de la cite dansuri balcanice a bagat prin Constantinopol.

Zeama.de.varza
Zeama.de.varza  •  08 Ianuarie 2024, 19:39
Postat de Caine_Roz pe 08 Ianuarie 2024, 15:41

Incredibilă știre. Fantastică. GSP ne insultați inteligența cu știri ca cea de față. Marele bufon cacealmist Șumudică s-a pozat la “solar”. Nu se putea fără poza asta. Penibil personaj. Îmi și închipui cum a trimis el poza asta pe Whatsapp la “cel mai tare ziar de sport din România”. Trimite și Gigi una cu el dormind în iesle?

Am leșinat de râs! Mi l-am închipuit pe "Nea Gigi" printre miei, strigând bulversat: " Mache! Dă pe Pro TV! Dă, mă, pe Pro TV!"...

Vezi toate comentariile (17)
Comentează