INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MAREA BRITANIE

Mărturie șocantă a mamei unui fost fotbalist din UK: "Dacă nu era eliminat de arbitru, fiul meu încă trăia!"

FOTO: The Sun
FOTO: The Sun

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 martie 2016 15:40

Arnold Peralta, fost fotbalist hondurian, a fost omorât în orașul natal, la finalul anului trecut, după ce a fost împușcat în plină stradă de 18 ori.

Mama sa a vorbit de curând în The Sun despre moartea fiului ei și a spus că totul a început după ce în 2014 a fost eliminat într-un meci al celor de la Rangers.

"Sunt sigur că Arnold ar fi trăit dacă nu nu primea acel cartonaș roșu și juca mai des la Rangers. În Scoția știam că este în siguranță. Întoarcerea în Honduras a fost cea mai mare greșeală. Acum e prea târziu. Am știut de când mi-a zis că vrea să revină că este o greșeală. I-am spus să rămână acolo, dar mi-a zis că vrea să joace din nou. Nu mai evolua constant la Rangers. A vorbit cu antrenorul și a înțeles că nu mai intră în planurile lui"
Celina Peralta, mama fostului fotbalist

CE S-A ÎNTÂMPLAT

Peralta, care juca pe postul de mijlocaș defensiv, a fost transferat de Rangers în 2013, și a jucat pentru scoțieni în liga a 3-a, în seoznul 2013-2014.

Hondurianul a fost eliminat într-un meci cu Stenhousemuir, din cauza unei intervenții dure, în ianurie 2014, și de atunci a intrat în dizgrația antrenorului Ally McCoist, care nu l-a mai folosit.

Peralta a fost nemulțumit că nu juca, iar în februarie 2015 s-a întors în țara natală și a semnat cu Olimpia. În decembrie, fostul jucător a fost împușcat mortal în fața soției și a fiicei lui, la doar 26 de ani.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
ortega
ortega  •  13 Martie 2016, 18:44

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close