INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Mascherano sincer: ”Va veni o zi cînd vom şi pierde în faţa acestui Real”

Mascherano (stînga) nu a ratat nici un El Clasico în 2011
Mascherano (stînga) nu a ratat nici un El Clasico în 2011

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 14 ianuarie 2012 16:27

Javier Mascherano este convins că Real Madrid din actualul sezon e mai puternic decît cel din stagiunea precedentă. ”Am avut noroc că am cîştigat ultimele El Clasico. Va veni o zi cînd vom şi pierde în faţa acestui Real. Madridul are jucători foarte mari, cu multă experienţă, nu va fi deloc facil să-l învingem din nou. Într-un asemenea duel nu ai nevoie de motivaţie extra”, a afirmat mijlocaşul (uneori fundaşul) argentinian al  Barcelonei.

 Referindu-se la faptul că Real şi Barcelona se vor înfrunta din nou pe 18 şi 25 ianuarie, în ”sferturile” Cupei, căpitanul ”blanco” Iker Casillas tocmai a spus că atîtea El Clasico (în 2011 au fost 7) ar putea să obosească oamenii. Mascherano i-a răspuns: ”Fiecare gîndeşte ce vrea. Eu cred că pentru public în general acest tip de partide este tot ceea ce ar dori să vadă”.

 

 

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (10)
sasquatchro
sasquatchro  •  14 Ianuarie 2012, 16:23

Normal ca va mai si pierde Barca, cine e perfect? As prefera o infrangere la limita pe Bernabeu si o victorie categorica pe Camp Nou. Om vedea, nu mai e mult pana la dubla mansa. Sper ca totusi meciurile sa se desfasoare sportiv, fara incidentele de anul trecut.

clayd
clayd  •  14 Ianuarie 2012, 14:46

Da e normal sa castige si REALUL,asa e in fotbal!SUNT FAN BARCELONA,insa e fotbal si castiga ambele echipe,pe rand.Mai ales ca REAL a investit iar 500mil euro,si pana acum 0 performante!Insa exista MESSI,de aceea va fi foarte greu REALULUI!

b0gdan_88
b0gdan_88  •  14 Ianuarie 2012, 14:18

Normal ca va mai pierde si Barca, nici o echipa nu este invincibila !!!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează