INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Mason a prins ”ora de aur” » Jucătorul accidentat grav cu Chelsea are șanse de recuperare completă

Mason, la pământ, acuză lovitura primită în duelul cu Gary Cahill
Mason, la pământ, acuză lovitura primită în duelul cu Gary Cahill

Articol de - Publicat miercuri, 25 ianuarie 2017 00:00

Jucătorul lui Hull a fost transportat în mai puțin de-o oră la spital, după ciocnirea cu Cahill, ceea ce-i sporește șansele de recuperare completă.

Ryan Mason face "progrese excelente" după fractura craniană suferită duminică, în meciul cu Chelsea (0-1). Operat în regim de urgență de chirurgii spitalului londonez St. Mary's, mijlocașul lui Hull City trebuie să-i mulțumească și Federației (FA) că viața nu-i mai este în pericol.

După o ciocnire cu Lukaku (Everton), petrecută în 2013, portarul Lloris (Tottenham) a continuat să joace deși suferise o comoție cerebrală. Atunci, FA a introdus noi reguli cu privire la loviturile primite la cap în timpul unui meci.

Cea mai importantă, obligativitatea transportului imediat la spital. "Prima oră de după accident e vitală. Noi, în «urgență», îi spunem «ora de aur»", a explicat medicul Carol Cooper: "Cu cât se intervine mai repede, cu atât șansele de recuperare completă sunt mai mari".  

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează