INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Menotti: ”Dacă Neymar vrea să fie Ronaldo, să se ducă la Real. Dacă vrea să fie Messi, să treacă la Barcelona”

Menotti a pregătit-o pe FC Barcelona în 1984
Menotti a pregătit-o pe FC Barcelona în 1984

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 11 ianuarie 2012 13:14

Invitat la ”Radio Marca”, tehnicianul argentinian Cesar Luis Menotti s-a referit şi la marea miză de pe piaţa transferurilor, Neymar, curtat şi de Real Madrid, şi de FC Barcelona.

Campion al lumii cu ”pumele” în 1978, antrenorul de 73 de ani l-a sfătuit pe atacantul brazilian: ”Dacă vrea să fie Cristiano Ronaldo, să se ducă la Real. Dacă vrea să fie Messi, să semneze cu Barcelona. Doar de el depinde ce doreşte să ajungă”.

A avut, totodată, un mesaj pentru Ronaldo: ”Spune uneori lucruri care mă fac să rîd. Zice, de pildă, că este cel mai drăguţ... Şi ce dacă! Fotbaliştii nu trebuie să fie drăguţi”. L-a înţepat şi pe Mourinho: ”În teatre precum Bernabeul e nevoie de un tehnician care conduce în smoking”. În schimb, ”Guardiola va rămîne mulţi ani la Barcelona. Nu va părăsi nici jucătorii, nici oamenii de acolo. Echipa va pierde meciuri, dar stilul de joc - niciodată”.

În privinţa celui mai bun fotbalist din istorie, Menotti susţine că ”primul este Pele. Un amestec de Di Stefano, Maradona, Cruyff, Messi, toţi într-un singur jucător”.

 

 

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (6)
stancuvlad
stancuvlad  •  11 Ianuarie 2012, 16:08
Postat de had3s89 pe 11 Ianuarie 2012, 12:41

daca si un argentinian spune ca pele a fost cel mai bun, e clar, acum or sa sara toti neavenitii sa spuna ca-i messi=))

bai dar terminati-va o data cu prostiile astea...normal ca nu se poate compara cu Pele sau Maradona ACUM....ceea ce voi tot uitati este ca Messi are 24 de ani....teoretic inca nu si-a atins varful carierei...daca tine ritmul si in urmatorii 5 6 ani....cu siguranta ca va fi cel mai mare jucator din istorie.... Pele sau Maradona nu au realizat ce a realizat el la 24 de ani.... Pana atunci...lasati invidia...si priviti la omul asta cum scrie istorie....

il_unico_capitano_totti
il_unico_capitano_totti  •  11 Ianuarie 2012, 15:36
Postat de dejoc pe 11 Ianuarie 2012, 13:28

Cand messi o sa castige un campionat mondial, atunci o sa-l consider printre cei mai buni, deocamdata mai are de aratat.

prietene, nivelul unui CM nu se ridica la cel al unei editii ce CL sau chiar primera. si tu ca toti frustratii care nu recunosc valoarea acestui om, domneee n-a castigat cupa mondiala nu e jucator mare.

dejoc
dejoc  •  11 Ianuarie 2012, 13:28

Cand messi o sa castige un campionat mondial, atunci o sa-l consider printre cei mai buni, deocamdata mai are de aratat.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează