INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  JUVENTUS

Merge să fie rezervă? Ce club uriaș îl vrea pe Buffon: "Toți îl doresc, dar altul va fi titular"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat duminica, 20 mai 2018 12:28

Retras de la Juventus, Gianluigi Buffon e curtat intens de campioana Franței, dar președintele Al Khelaifi îl avertizează: ”Gigi este un portar fantastic, toți și-l doresc, numai că Areola va rămâne titular”.

Gianluigi Buffon a răsfoit sâmbătă ultima pagină a romanului de succes scris în bianconero, fiind purtat pe brațe de cei pe care i-a avut colegi 17 ani. A plâns mult de emoție, dar s-a și bucurat la turul stadionului și al orașului, în autocarul decapotabil în care jucătorii lui Juventus au sărbătorit sâmbătă al șaptelea titlu la rând. În câteva zile, Gigi trebuie să ia decizia asupra viitorului: se transferă în străinătate ori își încheie și cariera? Acceptă oferta de la Paris, care nu ar fi de 7 milioane salariu anual până în 2020, sau devine oficial la Juve?

Areola amenință

Președintele Al Khelaifi a ieșit în presă cu o declarație ce-l pune serios în gardă: "Gigi e un portar fantastic și charismatic. Un mare domn, pe care toate echipele și-l doresc. Însă Areola e numărul unu al nostru și la fel va fi în sezonul următor. Și dac-am căuta un portar, sigur n-aș dezvălui asta în fața presei".

Goalkeeperul lui PSG e tare și el pe poziții: "Dacă nu rămân titular, înseamnă că sezonul acesta nu a folosit la nimic. Joc la clubul la care am visat de mic, înțeleg că situația se poate schimba, dar atunci voi cântări și eu opțiunile". 

Sărbătoriți de 50.000 de fani

Al 34-lea scudetto cucerit de Juventus a fost celebrat de jucători, după fiesta de pe stadion, și în Torino, cu 50.000 de tifosi bianconeri ieșiți pe străzi să-i aclame pe campioni în autocarul decapotabil. "Există doar un căpitan", i-au strigat fanii lui Buffon, care a făcut semn spre Chiellini, căruia i-a predat banderola. Au fost sticle de bere în autobuz, chiar și țigări, fumate de Lichtsteiner și Sturaro, iar tonul la distracția ce a atins apogeul în centrul orașului, l-au dat sud-americanii, mai ales Cuadrado și Douglas Costa, și Bernardeschi. A fost însă și un mic incident: 6 fani s-au rănit după ce autocarul a rupt firele electrice ale unei linii de tramvai!

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează