INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Mesaj sfâșietor pentru Inaki Williams, după ce Athletic a cucerit Supercupa: „Probabil nu îți amintești de mine, dar vreau să îți dedic câteva cuvinte”

Inaki Williams a cucerit Supercupa Spaniei alături de Athletic Bilbao // foto: Guliver/gettyimages +18   FOTO
Inaki Williams a cucerit Supercupa Spaniei alături de Athletic Bilbao // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat luni, 18 ianuarie 2021 12:54 / Actualizat luni, 18 ianuarie 2021 14:47

Athletic Bilbao a cucerit Supercupa Spaniei după o săptămână de vis, în care le-a învins atât pe Real Madrid (2-1), cât și pe Barcelona (3-2). În finala cu echipa blaugrana, golul victoriei a fost marcat de Inaki Williams (26 de ani).

La scurt timp după fluierul de final, o susținătoare a bascilor a publicat pe Twitter un mesaj emoționant pentru atacantul lui Athletic Bilbao. Fata, a cărei mamă - o mare admiratoare a lui Inaki -, s-a stins din viață în urmă cu aproape trei ani, fiind răpusă de cancer, a amintit gestul superb făcut de fotbalist pentru mama sa atunci când aceasta se afla pe patul de spital.

Mesajul pentru Inaki Williams: „Sper să îți ofer acea îmbrățișare mult-așteptată în curând

În mijlocul acestor celebrări ale triumfului, vreau să îți dedic câteva cuvinte, deși probabil nu îți amintești de mine. Sunt fata care și-a pierdut mama în 2018 din cauza cancerului, o mamă care te-a susținut așa cum nu am mai văzut să susțină un jucător de fotbal. Nu s-a îndoit vreodată de tine.

Sunt acea fată care a cerut oricui voia să o asculte un video de încurajare pentru mama mea, care era internată în spital. Și tu m-ai ascultat, mi-ai trimis tricoul tău semnat pentru mama mea, pentru a-i da putere, alături de niște mesaje prețioase. Deși am pierdut-o înainte să primim darul tău, sunt mai mult decât sigură că ea se află într-un loc mai bun acum, sărbătorind această victorie, celebrând golul tău.

Ăsta, domnilor, este Athletic. Te iubesc, Inaki. Sper să îți ofer acea îmbrățișare mult-așteptată în curând - Twitter @ martuddv

Mesajul emoționant al acesteia a adunat peste 10.000 de aprecieri și aproape 2.000 de distribuiri în doar câteva ore.

64 de goluria înscris Inaki Williams la Athletic, în 269 de meciuri

VIDEO. Rezumatul meciului Barcelona - Athletic Bilbao 2-3

Citește mai multe știri despre Barcelona - Athletic Bilbao:

Povestea lui Marcelino, unicul antrenor care a învins Barcelona în două finale consecutive: „Am reușit într-un timp record”

Răstunare de situație: ce se întâmplă cu Lionel Messi, după eliminarea din Supercupă

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează