INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Messi a marcat de două ori în faţa Sevillei » "Dublă" pentru Maradona

Articol de - Publicat luni, 01 noiembrie 2010 00:00

Messi i-a făcut cadou lui Diego, la împlinirea vîrstei de 50 de ani, o evoluţie de excepţie şi două goluri în Barcelona - Sevilla 5-0.

La 5-0 cu FC Sevilla, sîmbătă seară, Lionel Messi (foto) n-a jucat doar pentru Barcelona, ci şi pentru fostul său selecţioner, Diego Armando Maradona. El Pibe D'Oro a împlinit 50 de ani în aceeaşi zi, iar internaţionalul argentinian a ţinut să-i facă un cadou cu totul special.

Messi a strălucit şi a marcat două dintre golurile întîlnirii. La al doilea, o acţiune personală pornită de la mijlocul terenului şi încheiată cu şut la colţul din dreapta-jos al porţii adverse, cotidianul Marca susţine că el "a amintit de Maradona în vremurile bune". A fost a treia "dublă" la rînd a lui Messi în acest sezon, după cele reuşite cu FC Copenhaga, în Ligă, şi cu Zaragoza.

Hercules - Real 1-3
"Ronaldo? Mi-a plăcut Benzema"

Karim Benzema i-a contrazis sîmbătă pe aceia care-i vedeau "terminată" cariera la Real. Introdus în minutul 75 cu Hercules (3-1), adversarul "tricolorilor" în preliminariile Euro 2012 a dat pasa decisivă la ultimele două reuşite ale madrilenilor, semnate de Ronaldo, iar antrenorul Mourinho s-a declarat încîntat: "Aşa aş vrea să-l văd la fiecare meci!".

Masacru pe gazon: 14 morţi
HONDURAS. Oroare pe un teren de fotbal din San Pedro Sula. Cinci pînă la opt indivizi înarmaţi au coborît din două maşini şi au deschis focul asupra spectatorilor la un meci din liga de amatori. Bilanţul: 14 morţi, dintre care 10 au decedat la faţa locului. Potrivit ministrului de interne, Armando Calidonio, "aici este mîna mafiei drogurilor. Zona e un adevărat teatru de război al bandelor rivale". În Honduras, la 100.000 de locuitori circa 80 cad victime violenţei.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează