INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Messi a stopat vânzarea unui jucător care avea bagajele făcute!

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat joi, 02 noiembrie 2017 12:01

Lionel Messi are un cuvânt greu de spus la Barcelona nu doar pe teren, ci și în privința venirilor și plecărilor de la club. Argentinianul a stopat vânzarea lui Aleix Vidal la FC Sevilla.

FC Barcelona are probleme de lot, pentru că 6 dintre cei 24 de jucători acuză accidentări. După meciul cu Olympiakos, 0-0, Sergi Roberto și Andre Gomes s-au alăturat listei jucătorilor indisponibili pe care se aflau: Rafinha, Dembelé, Arda Turan, Andres Iniesta.

Conducerea Barcelonei îl pusese pe lista de transferuri pe fundașul Aleix Vidal, 28 de ani, dar Lionel Messi s-a opus acestei mutări. Catalanii aveau un acord de principiu cu FC Sevilla pentru a-l ceda pe Vidal, fapt confirmat de conducerea andaluzilor. Vidal nu a prea intrat în planurile lui Valverde, iar plecarea sa părea o chestiune de zile.

Messi, în calitate de căpitan al echipei, a discutat cu antrenorul Ernesto Valverde pentru a-l convinge că echipa are nevoie de serviciile lui Vidal.

Fundașul nu a mai fost folosit de antrenor de la meciul cu Las Palmas, pe 1 octombrie!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează