INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Messi atacă arbitrii: ”Sînt aroganţi şi adesea te ameninţă”

Messi este convins că arbitrii au ceva cu FC Barcelona
Messi este convins că arbitrii au ceva cu FC Barcelona

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 29 ianuarie 2012 10:33

Lionel Messi are obiceiul de a dialoga foarte rar cu mass-media. Iar cînd o face păstrează un ton imparţial şi spune lucruri obişnuite. După meciul de la Villarreal, unde FC Barcelona doar a remizat (0-0), ajungînd la 7 puncte în spatele liderului Real Madrid, el a izbucnit însă, frapînd printr-un atac direct la adresa arbitrilor.

”Nu-mi place să vorbesc despre arbitri, dar de multe ori aceştia sînt aroganţi şi te ameninţă cu cartonaşul galben”, a criticat atacantul ”blaugrana”. Argentinianul s-a referit la faptul că adesea este faultat, dar ”centralii” nu dau nimic considerînd că simulează.

Cuvintele lui Messi vin în contextul în care jucătorii Barcelonei au început să discute frecvent despre arbitraj, ceea ce nu se întîmpla pînă acum. ”Am senzaţia că arbitrii ne defavorizează pe noi mai mult decît pe alţii”, a declarat recent  Xavi, susţinut de Victor Valdes: ”În acest sezon nu ni s-au dat mai multe penaltyuri clare”.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (10)
sakazuke
sakazuke  •  29 Ianuarie 2012, 19:45
Postat de 2dorr pe 29 Ianuarie 2012, 17:52

Eu ma intreb de cate penaltyuri are nevoie Ronaldo ca sa castige titlul de golgheter, are deja 9 goluri din 11m (din24).....si asta numai in campionat

si noi ne intrebam: oare cate penaltyuri nu se vor mai fluiera adversarelor lui barca............. ca sa ii ajunga pe madrid . :)) acum lasand gluma la o parte tre sa stii sa le marchezi casa ajungi si golgheter.

2dorr
2dorr  •  29 Ianuarie 2012, 17:52

Eu ma intreb de cate penaltyuri are nevoie Ronaldo ca sa castige titlul de golgheter, are deja 9 goluri din 11m (din24).....si asta numai in campionat

andyro
andyro  •  29 Ianuarie 2012, 14:15

in meciul barca-real nu li s-a dat madrilenilor penalty si ramos eliminat aiurea. aseara villarea a avut penalty clar in min 50 la valero iar nu s-a dat. e exact pe invers ce zic astia de la uefalona

Vezi toate comentariile (10)
Comentează