INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MODEST

Messi: "Ca să fiu legendă trebuie să cîştig un Mondial"

Articol de GSP - Publicat marti, 23 martie 2010 00:00

Comparat cu cei mai mari fotbalişti din istorie, ba socotit de unii şi cel mai bun, în urma prestaţiei nemaipomenite de la Zaragoza (4-2), unde a dat trei goluri şi a obţinut un penalty, Lionel Messi rămîne cu picioarele pe pămînt.

 

"Pentru a deveni o legendă, pentru a fi socotit cu adevărat mare, trebuie să cîştigi o Cupă Mondială. Doar după aceea poţi fi considerat mit", a zis atacantul argentinain.

Starul Barcelonei a completat: "Eu nu am decît 22 de ani. Totul a venit foarte repede şi trebuie să rămîn calm. Am intenţia să nu fiu niciodată nerespectuos faţă de cineva. Doar joc fotbal. Aşa simt eu că e cel mai bine, este modul meu de a fi".

 

 

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (8)
 •  23 Martie 2010, 22:58
Postat de pe 23 Martie 2010, 18:31

un mare jucator cred ca cel mai mare din toate timpurile!

degraba nici nu ai sa o cistigi cupa mondiala...

 •  23 Martie 2010, 20:26

sa fim seriosi sa il compari cu maradona mai are de munca.asa ati zis si de ronaldinho ca ii mai bun ca maradona.im primul rand messi trebuie sa castige un camp mondial sa traga echipa dupa el ca sa il ajunga pe maradona si ma indoiesc ca o sa castige vreodata camp mondial

 •  23 Martie 2010, 19:05

Ca sa fii o legenda trebuie sa mai iei lectii de la Maradona.(lectii pe plan fotbalistic, nu extra-sportive)

Vezi toate comentariile (8)
Comentează