INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INCIDENT

Reacția unui tată, criticată pentru fanatism! Messi i-a lovit fetița cu mingea, el i-a cerut scuze: „A fost binecuvântată”

Lionel Messi
Lionel Messi

Articol de GSP - Publicat marti, 05 martie 2024 10:27 / Actualizat marti, 05 martie 2024 11:20

Lionel Messi (36 de ani), jucătorul celor de la Inter Miami, a fost protagonistului unui moment delicat în ultimul etapă din Major League Soccer. Campionul mondial a lovit, neintenționat, cu mingea o fetiță din peluză, dar tatăl acesteia nu a fost supărat, dimpotriva, el a văzut incidentul într-o notă pozitivă.

Campionul mondial, tiradă de critici la adresa lui Cristiano Ronaldo pentru comparația între campionatul Arabiei Saudite și Ligue 1: „Mai taci! Mă enervează când îl aud”
ARABIA SAUDITĂ
Campionul mondial, tiradă de critici la adresa lui Cristiano Ronaldo pentru comparația între campionatul Arabiei Saudite și Ligue 1: „Mai taci! Mă enervează când îl aud”

Messi, incident nefericit într-o nouă prestație de vis pentru Inter Miami

Inter Miami a obținut o victorie clară împotriva lui Orlando City, 5-0, iar echipa din Florida a trecut în fruntea clasamentului. Lionel Messi și Luis Suárez au adus victoria echipei gazdă.

Argentinianul a avut parte și de o întâmplarea nefericită, atunci când a executat o lovitură liberă peste poartă și a lovit o fetiță din peluză. Deși fetița a început să plângă imediat după lovitură, tatăl acesteia a dat asigurări după meci că totul este în regulă. Medicii prezenți pe stadion s-au asigurat că micuța e în regulă.

Într-un clip video postat pe rețeaua X, tatăl copilei poate fi auzit: „A lovit copilul, plâng... Ești bine, iubirea mea? Messi a lovit-o, Messi a lovit-o, este în regulă”.

Mai mult, după meci, bărbatul a avut o serie de reacții considerate bizare de internauți, specifică cei de la as.com.

Tatăl fetiței lovite de Messi: „I-am cerut scuze”

„Am văzut multe discuții despre ce s-a întâmplat cu fata mea. Ea se simte foarte bine. La sfârșitul jocului, Leo a venit să se asigure că e bine și i-am cerut scuze că l-am deranjat”, a spus el.

Tatăl fetiței afirmă că întâmplarea este „o binecuvântare”, iar despre fetița sa a spus că „este binecuvântată pentru eternitate”. Declarația tatălui a declanșat un val de reacții în online, unde majoritatea microbiștilor critică fanatismul tatălui pentru Messi și aparenta lipsă de îngrijorare pentru copilul său.

Alături de Luis Suarez și Sergio Busquets, Messi a început în forță aceasta stagiune din MLS, cu 3 goluri și o pasă de gol în primele trei etape. Inter Miami are 7 puncte și conduce clasamentul din Conferința de Est. Inter Miami joacă în următoarea etapă pe 10 martie, împotriva celor de la Montreal.

  • Articol scris de Mihai Popa
Match Quiz Rapid - FCSB

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul Rapid - FCSB și câștigă premiile puse în joc!

Citește mai mult:

Regele Americii
EDITORIAL
Regele Americii
Show făcut de Messi și Luis Suarez în MLS: Inter Miami s-a distrat cu rivala din Florida! Messi a marcat cu pieptul și cu capul
MLS
Show făcut de Messi și Luis Suarez în MLS: Inter Miami s-a distrat cu rivala din Florida! Messi a marcat cu pieptul și cu capul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
VanBasten2000
VanBasten2000  •  05 Martie 2024, 11:48

Putea sa-i spuna simplu micutei: Unde da Messi, creste!

VanBasten2000
VanBasten2000  •  05 Martie 2024, 11:38

"Ești bine, iubirea mea? Messi a lovit-o, Messi a lovit-o, este în regulă". Si pe nea Ovi, daca l-ar lovi Messi cu mingea, ar fi cel mai fericit om de pe planeta si s-ar apuca sa scrie un editorial plin de elogii: fantastic, ce traiectorie, ce efect, incredibila viteza.....

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close