INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG - NICE 0-0, 5-6 PEN.

„Umbra Messi” » Primul meci cu numărul 10, a 8-a oară fără gol în ultimele nouă jocuri! PSG eliminată de Nice din Cupa Franței

Lionel Messi, încă un meci dezamăgitor la PSG // Foto: Imago
Lionel Messi, încă un meci dezamăgitor la PSG // Foto: Imago

Articol de - Publicat marti, 01 februarie 2022 14:17 / Actualizat marti, 01 februarie 2022 14:38

Lionel Messi, 34 de ani, decarul lui PSG în premieră, a jucat slab și PSG a fost eliminată din Cupa Franței, după șapte finale la rând. Învinsă de Nice, 5-6 la penalty-uri.

La șase luni după transferul la Paris, Leo Messi a purtat în sfârșit numărul 10 pe tricou. În Cupa Franței, regulamentul obligă titularii să poarte numere de la 1 la 11 în prima parte a competiției, inclusiv în „optimi”. 

Și, cum Neymar nu e încă refăcut, argentinian a fost prima oară decarul lui PSG, chiar pe „Parc des Princes”. Nu i-a adus noroc. Nu se simte perfect, de-abia revenit după o lună în care a suferit de coronavirus.

Leo Messi, nota 4,5 în Le Parisien

Integralist la 0-0, 5-6 la penalty-uri cu Nice, LM10 „a fost o umbră. Dezamăgitor”, a comentat Le Parisien, care i-a dat nota 4,5! Alt meci fără gol, „puricele” nu a înscris în opt din ultimele nouă apariții. Luni seară, a marcat doar la loviturile de departajare, însă PSG tot a pierdut.

A fost întâia oară din 2011 (de la 0-1 cu Lille în finală) când parizienii nu punctează în Cupa Franței. Roș-albaștrii, care jucaseră 7 finale la rând (șase câștigate) în această competiție, nu vor mai fi și acum în ultimul act. Premieră din 2014.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

„Regii” sunt în Anglia! Premier League, prima la cheltuieli pe transferuri în ianuarie » Liga 1, abia pe 43 în lume!

Salariu la nivel de Liga 1! Suma incredibilă pe care o va primi Aubameyang la Barcelona

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (3)
ripensistu
ripensistu  •  01 Februarie 2022, 18:49

Gloaba.

dora
dora  •  01 Februarie 2022, 16:07

Messi a devenit un fel de Budescu al nostru...

michael
michael  •  01 Februarie 2022, 15:30

Era lui Messi a început să apună încă de când juca la Barca!! PSG este doar o echipă de pluton, raportată la echipele din Europa. Neymar și Ramos joacă când au chef, iar ”Muppet” cel mic, și-a anunțat deja plecarea la Real, deci nu-l mai interesează nimic!! În rest, bine că are balta pește, și are cu ce-i plăti pe acești ”coloși” ai fotbalului, de performanțe...........la sfântul așteaptă.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează