INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  UEFA

Michel Platini și-a dezvăluit planurile: ”Plec la FIFA în 6 luni sau mă retrag în 2019”

Michel Platini, 60 de ani, a cerut și arbitrilor exigență maximă în fața protestelor
Michel Platini, 60 de ani, a cerut și arbitrilor exigență maximă în fața protestelor

Articol de - Publicat duminica, 30 august 2015 00:00

Aflat la șefia forului continental din 2007, fostul ”Balon de Aur” a anunțat că la finele celui de-al treilea mandat va renunța, dacă nu cîștigă președinția FIFA.

Michel Platini dă totul pentru potul cel mare. Președintele UEFA vizează postul lui Sepp Blatter la șefia FIFA, mizînd că va cîștiga proximele alegeri din 26 februarie 2016.

"Ori plec în 6 luni dacă ajung președintele FIFA, ori renunț la finalul mandatului, în 2019, și mă retrag", a dezvăluit vineri, într-o conferință de presă ținută la Monte Carlo, Platini, aflat în fruntea forului european din 2007.

Fostul "Balon de Aur" a avertizat-o pe Man. City că rămîne monitorizată în fair-play-ul financiar și nu trebuie să depășească 30 de milioane euro deficitul balanței, altfel riscă alte sancțiuni.

A anunțat că Olympiakos nu poate fi exclusă din eurocupe cît timp nu s-a dovedit că a blătuit meciuri și că vor fi înăsprite măsurile contra rasismului, discriminării și violenței pe stadioane, mai ales în Est!

"Destinul meu e cît se poate de clar. Șeful UEFA va respecta mecanismele deja existente, pentru că nu vreau să se repete povestea de la FIFA"
Michel Platini, președinte UEFA

70%a scăzut datoria cluburilor de la introducerea fair-play-ului în 2011 pînă în 2014. De la 1,7 miliarde euro la 487 de milioane

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  30 August 2015, 20:33

pleaca

Vezi toate comentariile (1)
Comentează