INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BUNDESLIGA

Micii programatori » Patru jucători din Bundesliga au pus la punct o aplicație pentru smartphone

Articol de - Publicat vineri, 29 iulie 2016 00:00

Cine spunea că jucătorii de fotbal se pricep doar să-și facă selfie-uri și să navigheze pe net? În Bundesliga s-au găsit patru, nu unul!, care mai bine de-un an au făcut în paralel muncă de programatori.

Marcel Schafer, Christian Trasch (ambii Wolfsburg), Christian Gentner (Stuttgart) și Daniel Baier (Augsburg) s-au săturat să primească programul săptămânal pe foi de hârtie și să țină evidența amenzilor dictate de antrenor împotriva indisciplinaților într-un caiet. Așa că au pus la punct o aplicație pentru smartphone, "Dein Team", adică "Echipa ta", care să stocheze toate aceste date și chiar mai mult decât atât: evidența cartonașelor, galbene și roșii, a suspendaților și a accidentaților.

"Dein Team" nu se adresează doar cluburilor de fotbal, ci poate fi utilizată în orice sport de echipă. Unde mai pui că - asigură realizatorii - "nu costă nimic".

"E o aplicație care pe noi, sportivii, ne scutește de multă bătaie de cap. Tot ceea ce ține de «bucătăria» echipei găsești stocat acolo"
Marcel Schafer, fundaș Wolfsburg

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează