INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AJAX

Mido, dezvăluiri din vestiarul lui Ajax cu Zlatan și românii: "L-aș fi putut ucide pe Ibra cu foarfeca"

Articol de - Publicat joi, 14 iulie 2016 00:00

Egipteanul Mido își amintește: "Foarfeca i-a trecut lui Zlatan la câțiva centimetri de cap". Chivu și Lobonț au fost martori în vestiarul lui Ajax

S-a întâmplat în martie 2003, la Amsterdam. Primul care a povestit acele clipe teribile a fost Ibrahimovici, în cartea sa biografică: "La sfârșitul unei partide jucate la Ajax, Mido a intrat valvârtej în vestiar și a urlat: «Sunteți niște rahați mizerabili!». I-am răspuns imediat: «Dacă vreunul dintre noi e rahat mizerabil, atunci ăla ești tu!». Egipteanul a luat-o razna și a aruncat cu foarfeca spre mine. Mi-a trecut puțin pe deasupra capului și s-a înfipt în zid". Chivu și Lobonț erau și ei în cabina "lăncierilor".

"M-am certat cu el pe teren"

Acum, la 13 ani de la acel episod, Mido retrăiește momentul: "Eram iritat că nu fusesem titular. Când am intrat, eram conduși cu 2-0 și, nervos cum eram, am început să mă cert cu Zlatan pe teren. Strigam la toți, iar Ibra îmi replica de fiecare dată. După meci, în vestiar, îmi tăiam leucoplastul de pe glezne. În culmea furiei, am lansat acea foarfecă. L-aș fi putut ucide atunci. I-a trecut la câțiva centimetri de cap".

"Am izbucnit în râs"

Zece minute mai târziu după acel atac, Mido s-a dus la duș. Atacantul suedez se relaxa în jacuzzi.

- Aproape că te-am omorât adineauri. Îți dai seama?, l-a întrebat jucătorul african.
- Sigur că știu!

"Ne-am uitat unul la celălalt și am izbucnit amândoi în râs", n-a uitat Mido. Pentru el însă, perioada Ajax s-a încheiat în acea zi. A fost trimis la echipa secundă, apoi împrumutat la Celta, fiind vândut în cele din urmă la Marseille.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
cainele_leonidas
cainele_leonidas  •  14 Iulie 2016, 10:37
Postat de poison pe 14 Iulie 2016, 09:18

Imi amintesc de Mido si Zlatan din acea perioada.. nu stiai care e mai bun. Ambii erau la fel vazuti de comentatorii sportivi.. Diferenta a facut-o creierul - zlatan are, mido nu! Zlatan e rege, de mido nu s-a mai auzit nimic, nici nu stiu dc mai joaca pe undeva..

Dupa ce a plecat atunci de la Ajax, Mido a mai jucat la Celta Vigo, Ol. Marseille, AS Roma, Tottenham, Middlesbrough, Wigan, West Ham si si-a incheiat cariera la Barnsley in 2013. Omul a jucat la cluburi de prestigiu, chiar daca nu a fost in centrul atentiei, precum Zlatan.

cainele_leonidas
cainele_leonidas  •  14 Iulie 2016, 10:34

GRESIT! Perioada Ajax nu s-a incheiat in acea zi, Mido a mai jucat in 2010 pentru Ajax, chiar daca doar cateva luni. De ce nu va faceti voi temele de casa???

poison
poison  •  14 Iulie 2016, 09:18

Imi amintesc de Mido si Zlatan din acea perioada.. nu stiai care e mai bun. Ambii erau la fel vazuti de comentatorii sportivi.. Diferenta a facut-o creierul - zlatan are, mido nu! Zlatan e rege, de mido nu s-a mai auzit nimic, nici nu stiu dc mai joaca pe undeva..

Vezi toate comentariile (3)
Comentează