INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REACTII

Mihajlovici: "Scuze, Inter!"

Articol de - Publicat sambata, 13 martie 2010 00:00

Antrenorul Cataniei, Sinija Mihajlovici (foto, centru), nu era tocmai fericit că a bătut Interul vineri seară.

 

" Scuze, Inter! Îmi pare un pic rău că v-am luat toate punctele, dar avem mare nevoie de ele pentru a ne salva de la retrogradare", a declarat fostul secund al lui Roberto Mancini în perioada în care acesta îi pregătea pe nerazzurri.

După victoria în faţa campioanei, Catania ocupă locul 15, cu 31 de puncte, iar Mihajlovici spune că "ne mai trebuiesc 9 puncte pentru a fi siguri că vom juca şi la anul în Serie A".

Revenind la Inter, tehnicianul sîrb crede că echipa lui Cristi Chivu "are forţa necesară de a trece de Chelsea în optimile Ligii. E cea mai puternică formaţie din Italia".

Nerazzurrii au cîştigat prima manşă cu Chelsea, scor 2-1.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
 •  14 Martie 2010, 05:43

Mai, n-atzi intzeles nimic! De fapt asta i-a spus Mihajlovici lui Morihno care face cursuri serale de limba romana ca sa poata sa vorbeasca zilnic cu cel mai bun prieten al lui, mioriticul aflat in transhumantza la Pipera. La conferintza de presa Morihno a incurcat putzin romana cu aromana pe care o face la f.f. in acelasi scop si, de aici toata confuzia cu ne trebuie, ne trebuiesc , ne trebe , etc.etc.

thor_cld
thor_cld  •  13 Martie 2010, 17:56
Postat de pe 13 Martie 2010, 15:47

Cat de prost sa fii sa crezi ca a vorbit in romana? Vroiai sa iti reproduca declaratia lui in italiana, sa vezi daca stapaneste sau nu limba?

n-ai inteles nik!

 •  13 Martie 2010, 15:47

Cat de prost sa fii sa crezi ca a vorbit in romana? Vroiai sa iti reproduca declaratia lui in italiana, sa vezi daca stapaneste sau nu limba?

Vezi toate comentariile (11)
Comentează