INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Milan ratează debutul în Seria A » Înfrîngere pe teren propriu cu Sampdoria

Andre Costa marchează unicul gol al partidei dintre Milan şi Sampdoria
Andre Costa marchează unicul gol al partidei dintre Milan şi Sampdoria

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 august 2012 00:00 / Actualizat duminica, 26 august 2012 21:33

AC Milan a suferit pe teren propriu şi a pierdut în faţa formaţiei antrenată de Ciro Ferrara cu 0-1.

Debutul meciului dintre AC Milan şi Sampdoria a fost momentul perfect pentru ca fanii gazdelor să-l tragă la răspundere pe Antonio Cassano după declaraţiile făcute după ce a trecut la concitadina Inter. Cu o formaţie în care numele grele au rămas Kevin Boateng, Flamini sau Robinho, Milanul a părut o echipă nesigură încă din prima etapă.

Cele două formaţii şi-au intrat greu în ritm, dar Sampdoria a dominat prima repriză, primul şut al gazdelor fiind reuşit de Robinho în minutul 15. La pauză s-a intrat la egalitate, iar Allegri a forţat la zece minute după pauză introducînd-ul pe Pazzini în locul lui El Shaarawy.

Golul a venit însă din partea Sampdoriei, care a înscris cu o lovitură de cap după o lovitură de la colţul terenului. Milanul a căutat revenirea, dar Yepes a ratat incredibil. Finalul meciului i-a aparţinut lui Boateng, care a lovit transversala cu un şut de la 30 de metri în minutul 91, iar apoi a ratat de puţin ţinta cu o lovitură de cap în ultimul minut de prelungiri.

La ultima fază a partidei, Flamini a şutat din 10 metri, dar mingea a fost respinsă de pe linia porţi de un fundaş al Sampdoriei. Doria revine cu o victorie spectaculoasă în Seria A. De la ora 21:45 se joacă ultimele 7 meciuri ale etapei.

MILAN-SAMPDORIA 0-1
Marcator: Costa (60)

MILAN: Abbiati - De Sciglio, Bonera, Yepes, Antonini - Flamini, Montolivo, Nocerino (75' Constant) - Boateng - El Shaarawy (66' Pazzini), Robinho (59' Emanuelson).

SAMPDORIA: Romero - Berardi, Gastaldello, Rossini, Costa - Obiang, Tissone, Poli (81' Munari) - Estigarribia (74' Maxi Lopez), Eder (76' Soriano), Krsticic

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
cristy_fzr
cristy_fzr  •  27 August 2012, 15:25

Patronul, omul Berlusconi le-a vazut, trait pe toate. Viata si implicit fotbalul nu-l mai pot surprinde placut cu aproape nimic. Singurul lucru bun din fotbal care-l mai are este relatia ficei sale cu jucatorul A. Pato. Nu poate si nu vrea sa tina pas cu "Nebunia transferurilor" . Multumesc pentru tot ce a facut pentru aceasta echipa, dar cred ca a cam venit momentul sa cedeze locul cuiva dornic de performanta, capabil financiar, care sa ridice clubul din mediocritatea de fata . Forza Milan Forza Rossoneri

cornellinho
cornellinho  •  27 August 2012, 13:02
Postat de sandu2010 pe 26 August 2012, 23:25

Pe ce canal se transmit acuma campionatul italiei si frantei!?, ca vad ca pe digi nu le mai arata.

despre serie a,se zvoneste ca ar fi rezolvat in proportie de 75%de digi sport,dar nimic oficial.despre ligue 1 nu am auzit nimic inca.astia de la rds s-au laudat toata vara ca vor transmite,iar acum nu avem unde sa vedem fotbal international.pacat,asa a fost si la boom.au luat champions league,dar au pierdut campionatele interne.sper sa nu fie la fel si cu rds-ul.

sandu2010
sandu2010  •  26 August 2012, 23:25

Pe ce canal se transmit acuma campionatul italiei si frantei!?, ca vad ca pe digi nu le mai arata.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează