INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RETRAGERE

Miracolul s-a produs! Zlatan Ibrahimovici a lăudat, în sfîrşit, un alt fotbalist decît pe el însuşi :O

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 august 2014 00:00 / Actualizat sambata, 02 august 2014 13:12

Zlatan Ibrahimovici este cunoscut ca unul dintre cei mai spectaculoşi fotbalişti, atît datorită jocului pe care-l practică dar şi pentru declaraţiile pe care le dă.După mai multe ironii la adresa lui Guardiola, Messi, Ronaldo sau Xavi, primului spunîndu-i, printre altele, că are pe mînă un Ferrari pe care îl conduce ca pe un Fiat, acum a venit timpul ca Zlatan să şi laude un fotbalist, şi se laudă singur  .

Internaţionalul suedez Olof Mellberg a decis să se lase de fotbal, la vîrsta de 36 de ani, reziliind contractul cu FC Copenhaga. Ibrahimovici a reacţionat pe o reţea de socializare imediat cum a auzit vestea.

"E o mare pierdere că Olof a renunţat la fotbal, dar, pentru mine personal, este o pierdere şi mai mare. Cînd l-am avut în echipă, niciodată n-am fost nevoit să mă uit în spate, pentru că ştiam că este acolo. Olof a fost persoana care m-a inspirat şi mi-a oferit provocări noi.

El avea o mentalitate de învingător ca nimeni altul. Am fost foarte norocos pentru că am apucat să joc alături de el. După părerea mea, Olof este cel mai bun fundaş suedez din istorie", a scris Ibrahimvoci.

Olof Mellberg a jucat la Campionatele Mondiale din 2006 şi 2010 şi la Europenele din 2000, 2004, 2008 şi 2012. Suedezul a cîştigat campionatul în ţara natală, cu AIK Stockholm, de două ori Superliga Greciei şi o Cupă naţională cu Olympiacos.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (7)
dash.berlin
dash.berlin  •  18 Martie 2015, 12:53
Postat de unico_biancorossi pe 02 August 2014, 13:40

zlatan este o persoana respectabila si simpatica. si are perfecta dreptate : olof mellberg este cel mai bun fundas din istoria suediei.

adevarat ...

dash.berlin
dash.berlin  •  18 Martie 2015, 12:26
Postat de boreal pe 02 August 2014, 23:28

sangerica, am pretentii de la tine: cati fundasi suedezi ati vin ...nu ati vine,fa si tu acordul cu predicatul, tui mama lui,

numele spune totul despre acel individ :))) adica...da-l in sange de çóçálár )))

dash.berlin
dash.berlin  •  18 Martie 2015, 12:13

zlatan...un mare fotbalist...el stie ce vorbeste ...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează