INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  UCRAINA

VIDEO Mircea Lucescu, dezamăgit de propriii jucători, după un nou pas greșit în campionat: „Fără concentrare, fără curaj. Multe greșeli individuale”

Dinamo Kiev, Foto: Imago Images
Dinamo Kiev, Foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 octombrie 2022 20:26 / Actualizat duminica, 23 octombrie 2022 20:34

Dinamo Kiev - Vorskla 1-1. Mircea Lucescu (77 de ani) nu reușește să depășească această perioadă teribilă în Ucraina, la Dinamo Kiev. 

În ultimele 13 meciuri a pierdut de nouă ori, câștigând doar de trei. Duminică, altă dezamăgire: 1-1 acasă, cu Vorskla Poltava.

UTA - Universitatea Craiova 1-2. Baiaram la Arad: oltenii au revenit de la 0-1, ajutați și de omul în plus. Lui Poenaru i s-a cerut demisia
UTA - CSU Craiova 1-2
UTA - Universitatea Craiova 1-2. Baiaram la Arad: oltenii au revenit de la 0-1, ajutați și de omul în plus. Lui Poenaru i s-a cerut demisia

Mircea Lucescu, într-o situație dificilă la Dinamo Kiev

Întorși la Kiev după 50 de zile (au jucat pe teren propriu la Lvov în campionat, la Lodz și Cracovia în cupele europene), alb-albaștrii au condus, dar au fost egalați înaintea pauzei. 

În repriza secundă, echipa lui Mircea Lucescu a irosit două ocazii cu poarta goală (Karavaev și Vivcearenko).

„Multe greșeli individuale, multe mingi pierdute”

„Din punctul de vedere al concentrării, am arătat la fel ca în meciurile precedente. Multe greșeli individuale, multe mingi pierdute”, a declarat Lucescu la conferința de presă. 

„Nu-l pot învinovăți pe Karavaev că a ratat cu poarta goală, însă acest moment dovedește lipsa noastră de concentrare. Ceea ce duce și la pierderea curajului în clipele când trebuie să-ți asumi riscuri”, a adăugat tehnicianul lui Dinamo Kiev.

Antrenorul susține că „și erorile arbitrilor declanșează nervozitatea jucătorilor. Așteptam și acum mai multă claritate în decizii”.

VIDEO. Rezumatul meciului Dinamo Kiev - Vorskla (1-1)

Mircea Lucescu: „După deplasarea cu Benfica s-a rupt ceva”

După înfrângerea cu Șahtior, scor 1-3, Mircea Lucescu a indicat și momentul în care nivelul jocului lui Dinamo Kiev a început să scadă. Este vorba de returul play-off-ului Champions League, când alb-albaștrii pierdeau cu Benfica, scor 0-3.

„Totul s-a schimbat după deplasarea de la Benfica şi apoi eşecurile au continuat. De parcă s-ar fi rupt ceva în jocul nostru. Detaliile au decis rezultatul meciurilor. Trebuie să-i ridicăm mental pe băieţi”, a spus Mircea Lucescu.

VIDEO. Mircea Lucescu, conferință de presă după Dinamo Kiev - Vorskla (1-1)

Citește și:

Abia revenit în țară, Șumudică a apărut cu fularul în galerie » Imagini tari de azi

Cer falimentul lui Dinamo, iar luni este primul termen

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
vivi.napoca1_
vivi.napoca1_  •  24 Octombrie 2022, 11:16

Cata nesimțire, tot jucătorii sant de vina !? Acest M .Lucescu nu a fost niciodată un mare antrenor ,doar a profitat de patroni care iau adus jucători și puncte datorita influentei lor (la turci ,la ucrainieni etc ) GO AWAY !

rocky5
rocky5  •  24 Octombrie 2022, 00:40
Postat de Cristiano2020 pe 23 Octombrie 2022, 20:53

cît de ahtiat dupa bani să fii ca la o astfel de vârstă să stai prin țări străine cu bombele deasupra capului???

E deja istorie, l-au dat afară frații patroni! Finaly!

Cristiano2020
Cristiano2020  •  23 Octombrie 2022, 20:53

cît de ahtiat dupa bani să fii ca la o astfel de vârstă să stai prin țări străine cu bombele deasupra capului???

Vezi toate comentariile (3)
Comentează