INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  DINAMO KIEV

VIDEO Mircea Lucescu a găsit vinovații pentru înfrângerea cu Șahtior: „Au fost niște greșeli inacceptabile pentru mine”

Mireca Lucescu/ foto Imago Images
Mireca Lucescu/ foto Imago Images

Articol de GSP - Publicat luni, 17 octombrie 2022 12:16 / Actualizat luni, 17 octombrie 2022 14:10

Mircea Lucescu și-a certat jucătorii după ce Dinamo Kiev a pierdut cu Șahtior, scor 1-3, în campionatul Ucrainei.

Antrenorul român a acuzat greșelile individuale ale elevilor săi, pe care le pune pe baza faptului că Dinamo nu poate juca la Kiev, din cauza invaziei Rusiei. Meciul cu Șahtior s-a jucat la Lvov.

Ce au făcut stranierii în week-end » Tătărușanu, titular în victoria cu Verona! Mircea Lucescu a pierdut derby-ul din Ucraina
LIVEBLOG
Ce au făcut stranierii în week-end » Tătărușanu, titular în victoria cu Verona! Mircea Lucescu a pierdut derby-ul din Ucraina

Mircea Lucescu acuză greșelile individuale după Șahtior - Dinamo Kiev 3-1

„Şahtior a meritat să câştige, dar pe fundalul greşelilor noastre incredibile. Greşelile duc la goluri, iar golurile duc la victorie. Toate acele greşeli pentru care adversarul ne-a pedepsit astăzi sunt inacceptabile pentru mine. 

Încurajez jucătorii, încerc să le ridic moralul. Suntem în postura unei echipe care călătoreşte constant, schimbând stadioane, ţări, hoteluri. 

Aceste lucruri afectează starea echipei, a jucătorilor. De altfel, nu pot spune că adversarii ne-au dominat în meciurile pierdute, nu pot spune că au avut un mare avantaj. Avantajul l-au luat prin greşelile noastre individuale. Aceste greşeli au fost cele care au dus la goluri şi înfrângerile noastre.

Şi nimic nu se va schimba. Vor fi aceleaşi deplasări, autobuze, avioane. Este greu în astfel de condiţii să menţii concentrarea, moralul echipei. Mai ales pe fundalul unor meciuri nereuşite”, a declarat Mircea Lucescu după meci.

Mircea Lucescu: „După deplasarea cu Benfica s-a rupt ceva”

Mircea Lucescu a indicat și momentul în care nivelul jocului lui Dinamo Kiev a început să scadă. Este vorba de returul play-off-ului Champions League, când Dinamo pierdea cu Benfica, scor 0-3. De atunci, echipa lui Lucescu a înregistrat 7 înfrângeri și 4 victorii.

„Totul s-a schimbat după deplasarea de la Benfica şi apoi eşecurile au continuat. De parcă s-ar fi rupt ceva în jocul nostru. Detaliile au decis rezultatul meciurilor. Acelaşi lucru este valabil şi pentru meciul de astăzi. Trebuie să-i ridicăm mental pe băieţi. 

Aşteptăm noi meciuri, joi, duminică. Sper ca după revenirea la Kiev, echipa se va pregăti mai bine pentru aceste două jocuri. Inclusiv din punct de vedere psihic”, a mai spus Mircea Lucescu.

VIDEO. Rezumat Șahtior - Dinamo Kiev 3-1

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

„Am fost șocat!” » Kylian Mbappe a răbufnit după PSG - Olympique Marseille

Nota primită de Ciprian Tătărușanu, după Verona - AC Milan 1-2 » Talisman pentru „diavoli” în Serie A

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
cluj_cluj
cluj_cluj  •  17 Octombrie 2022, 13:03

Deja ti-ai rezolvat adversarii? Ca dupa UTA pare ca butoanele se invart

Vezi toate comentariile (1)
Comentează