INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  AC MILAN

VIDEO Nota primită de Ciprian Tătărușanu, după Verona - AC Milan 1-2 » Talisman pentru „diavoli” în Serie A

Ciprian Tătărușanu și una dintre paradele reușite în fața Veronei / Sursă foto: Guliver/Getty Images
Ciprian Tătărușanu și una dintre paradele reușite în fața Veronei / Sursă foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat luni, 17 octombrie 2022 09:15 / Actualizat luni, 17 octombrie 2022 10:10

Ciprian Tătărușanu (36 de ani) a bifat, duminică seara, cea de-a cincea apariție consecutivă în poarta lui AC Milan. Românul a fost integralist în succesul reușit de „diavoli” pe terenul lui Hellas Verona, scor 2-1.

Goalkeeper-ul campioanei en-titre din Serie A profită în continuare de absența titularului Mike Maignan. Tătărușanu a dat siguranță defensivei în triumful cu Verona, jurnaliștii de la Tuttomercatoweb acordându-i nota 6.

„Verona a pus presiune și l-a bătut o dată, la o fază în care Gabbia trebuia să ajute mai mult. În partea a doua, bara l-a salvat la un șut periculos al lui Piccoli”, notează sursa citată. 

De când Tătărușanu a devenit titular la Milan, campioana e neînvinsă în campionat, contabilizând trei victorii: 3-1 cu Empoli, 2-0 cu Juventus și 2-1 cu Verona.

Ciprian Tătărușanu, integralist în victoria lui AC Milan cu Verona

AC Milan, cu Ciprian Tătărușanu integralist, s-a impus în deplasarea de la Verona, scor 2-1. Campioana en-titre a deschis scorul în minutul 9, profitând de autogolul lui Veloso. Gunter a egalat în minutul 19, iar reușita victoriei a venit pe final, de la Tonali.

Cu această victorie, milanezii urcă pe locul 3 în Serie A. Napoli și Atalanta ocupă primele două poziții, cu 26, respectiv 24 de puncte. „Diavolii” au 23 de puncte. 

VIDEO Rezumatul partidei Verona-Milan 1-2

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Ce au făcut stranierii în week-end » Tătărușanu, titular în victoria cu Verona! Mircea Lucescu a pierdut derby-ul din Ucraina

VIDEO Drăguș, de neoprit! Gol de senzație după o acțiune superbă

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
toni_ciuruc
toni_ciuruc  •  17 Octombrie 2022, 10:14

*** Tatarusanu, o minge nu a aparat in rezumatul oficial al meciului, a fost cand salvat de fundas, cand de bara, iar la ultima faza a provocat un penalty cu iesirea lui intarziata si plasament prost!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close