INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TURCIA

Mircea Lucescu a spus NU » Ce l-a determinat să refuze oferta unei foste echipe

Mircea Lucescu (78 de ani) nu se gândește la retragere
Mircea Lucescu (78 de ani) nu se gândește la retragere

Articol de - Publicat vineri, 29 decembrie 2023 16:12 / Actualizat vineri, 29 decembrie 2023 17:43

Mircea Lucescu (78 de ani) nu a acceptat să preia o echipă din mers, preferând să facă el strategia și să decidă în privința transferurilor înaintea startului de sezon. Il Luce lasă însă „o portiță deschisă pentru la vară, când s-ar relua discuțiile”, anunță cotidianul Fotomac.

Mircea Lucescu nu se întoarce în Turcia. Cel puțin nu acum, spre cumpăna dintre ani. Antrenorul de 78 de ani a respins oferta făcută de Beșiktaș, conform informațiilor publicate de cotidianul Fotomac, și vrea să fie liber până la vară, după ce s-a despărțit de Dinamo Kiev. 

Răsturnare de situație! Anunțul lui Real Madrid despre Carlo Ancelotti
REAL MADRID
Răsturnare de situație! Anunțul lui Real Madrid despre Carlo Ancelotti

Sursa citată mai precizează că Il Luce și-a motivat refuzul prin "dorința de a nu prelua o echipă din mers (cazul lui Beșiktaș), pe parcursul stagiunii, ci a începe colaborarea la vară, când va putea să-și pună în aplicare propria strategie de joc și campania de transferuri".

Locul 5, la 15 puncte de primul loc în SuperLig

Prioritatea stringentă pentru „alb-negrii" este să angajeze un tehnician străin, după ce Rıza Çalımbay a fost destituit, din cauza rezultatelor slabe, locul al cincilea în SuperLig, la 15 puncte de primul loc, împărțit de Galatasaray și Fenebahce. 

Mircea Lucescu era unul dintre numele aflate pe lista scurtă a grupării din Istanbul, care dorea să-l instaleze rapid și să stea pe bancă la meciul cu Kasimpașa, de peste o săptămână. Totuși, Lucescu senior a lăsat o portiță deschisă pentru a relua tratativele la sfârșitul stagiunii, dacă va mai fi cazul.

A mai antrenat-o pe Beșiktaș între 2002 și 2004

Antrenorul român a amânat o eventuală revenire la „vulturi", pe care i-a pregătit în perioada 2002-2004 și cu care a cucerit un titlu de campion al Turciei în 2003. În total, Il Luce are 89 de partide la conducerera tehnică a lui Beșiktaș, înregistrând 53 de victorii, 17 remize și 19 înfrângeri. A mai antrenat pe Galatasaray între 2000 și 2002 și naționala Turciei în intervalul august 2017 - februarie 2019.

Citește și alte știri de fotbal internațional

Federația ia o măsură radicală în privința participării echipelor din Serie A la noua European Super League!
ITALIA
Federația ia o măsură radicală în privința participării echipelor din Serie A la noua European Super League!
Visează să se mențină în premieră în Serie A și aproape toți titularii sunt jucători luați cu împrumut!
ITALIA
Visează să se mențină în premieră în Serie A și aproape toți titularii sunt jucători luați cu împrumut!

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
VardyParty
VardyParty  •  29 Decembrie 2023, 17:04

Un alt factor determinant pentru care Nea Mircea a refuzat brusc si de o dată, a fost faptul ca oferta rămăsese blocată la impresarul Manea in sertar, si nu s-a mai putut sparge codul sertarului la timp. Ce sa vezi? FBI turcesc, șaorme, probleme… De ce credeți ca bietul impresar are fața aia chinuită?

parachioara5
parachioara5  •  29 Decembrie 2023, 16:50

...ha...ha...minciuni ...acest antrenor este casat ...expirat ...nepotrivit ...fara timp ...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează