INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GRECIA

Cu ce meci din cariera sa a comparat Mircea Lucescu eliminarea dramatică a lui Răzvan din Cupa Greciei: „Toată lumea credea că s-a terminat”

Articol de - Publicat joi, 22 februarie 2024 13:35 / Actualizat joi, 22 februarie 2024 14:34

Mircea Lucescu (78 de ani) a comentat eliminarea uluitoare a lui Răzvan Lucescu din semifinalele Cupei Greciei. PAOK a primit gol în minutul 120+9 și a fost eliminată la loviturile de departajare după 18 penalty-uri.

Tehnicianul a fost prezent pe stadion la meciul fiului său, însă nu i-a purtat noroc lui Răzvan. Acesta a comparat eliminarea lui PAOK cu o partidă din perioada în care o pregătea pe Șahtior. Atunci, în finala Cupei Ucrainei, echipa sa conducea cu 3-1 la loviturile de departajare, însă a pierdut.

Lucescu senior a vorbit și despre Panathinaikos, echipă ce a avut foarte mult noroc în viziunea reputatului tehnician.

Dani Alves CONDAMNAT! Judecătorii au anunțat verdictul
SPANIA
Dani Alves CONDAMNAT! Judecătorii au anunțat verdictul

Mircea Lucescu: „Îți trec o mulțime de lucruri prin minte”

„Se întâmplă asemenea lucruri în fotbal, ar fi putut încheia meciul de cel puţin patru sau cinci ori. A avut ghinion cu incidentul atât de grav care nu justifica prelungirea meciului atât de mult. Au fost patru minute cronometrate şi, până la urmă, s-au dus chiar la 9-10 minute, ceea ce e foarte mult.

Au avut mult şansă cei de la Panathinaikos, care oricum s-au bucurat ca şi cum ar fi câştigat campionatul. A fost dificil din tribună. Am avut în cariera mea multe situaţii asemănătoare.

Îmi aduc aminte de o finală din Cupa Ucrainei, cu Dinamo Kiev, eu eram la Şahtior, conduceam cu 3-1 la loviturile de departajare, iar toată lumea credea că s-a terminat. Apoi au ratat trei jucători de la noi şi am pierdut.

Nu e deloc uşor. Momentul acela cu loviturile de la 11 metri e foarte dificil, îţi trec o mulţime de lucruri prin minte. Mai ales la ultimul executant, am văzut că era atât de nesigur... Mi-am dat seama că nu ştie să tragă, a tras foarte prost”, a precizat Mircea Lucescu, pentru Orange Sport.

În fotbal sunt situații și de genul acesta. Am fost eliminați după o scurtă perioadă în care nu am jucat așa cum ar trebui.
Am dominat jocul, am câștigat în timpul regulametar, am făcut 2-0 și când eram în zece oameni am arătat că suntem o echipă care poate juca un fotbal bun împotriva oricărui adversar.
La penalty-uri sunt emoții, se poate întâmpla orice și am ratat calificarea.
În această seară jucătorii au arătat o imagine fantastică. Acesta trebuie să fie drumul nostru. Trebuie să continuăm așa.
-Răzvan Lucescu, pentru presa din Grecia

Pentru Răzvan Lucescu urmează duelul din campionat cu Panetolikos, în deplasare. PAOK este pe 2 în Grecia, cu 51 de puncte după 23 de etape, la unul distanță de liderul AEK.

Match Quiz CFR Cluj - Dinamo

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul CFR Cluj - Dinamo și câștigă premiile puse în joc!

Citește și alte știri:

Gabi Tamaș dorit înapoi la Dinamo! Negocieri cu Andrei Nicolescu pentru o poziție-cheie
DINAMO
Gabi Tamaș dorit înapoi la Dinamo! Negocieri cu Andrei Nicolescu pentru o poziție-cheie
Sorin Cârțu îi avertizează pe jucătorii de la Universitatea Craiova: „Dacă se mai întâmplă, e idioțenie!”
CSU CRAIOVA
Sorin Cârțu îi avertizează pe jucătorii de la Universitatea Craiova: „Dacă se mai întâmplă, e idioțenie!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
mafa
mafa  •  22 Februarie 2024, 15:03

Sa nu uitam 15 martie 2007 optimile cupei UEFA, dupa 2-2 la Donetk , Sahtior conducea la Sevilla 1-2 iar in ultimile minute portarul Palop a egalat iar apoi ucrainienii au pierdut la penalti !!...in acel an Sevilla castiga finala.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează