INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  STANDARD LIEGE

Mircea Rednic este apreciat şi de cel pe care l-a lăsat pe liber. ”Jos pălăria, s-a descurcat mai bine decît mine!”

Articol de - Publicat luni, 25 martie 2013 00:00 / Actualizat luni, 25 martie 2013 18:38

Mircea Rednic a impresionat în proiectul pe care l-a pornit din noiembrie la Standard Liege. Fostul tehnician al valonilor, Ron Jans, l-a felicitat pe succesorul său, apreciindu-i munca începută la echipa roş-albă.

Conform cotidianului La Meuse, olandezul a declarat: "Standard este în top. Nu am cum să demonstrez, dar cred că Standard ar fi ajuns şi cu mine la acest nivel, locul 6. Nu-l cunosc personal pe Mircea Rednic, dar îl felicit, a gestionat foarte bine situaţia. Jos pălăria! S-a descurcat mai bine decît mine. Fotbaliştii au înţeles că trebuie să-şi asume o responsabilitate cu Rednic".

Jans a fost demis de la Liege în octombrie 2012, iar Rednic a fost instalat în locul batavului. Românul a preluat formaţia de pe locul 12 şi-a ajuns pînă pe 6, acum, cu 50 de puncte. Şi Standard este în play-off, avînd şanse de a urca.


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
agb87
agb87  •  25 Martie 2013, 23:50

Cred ca era sarcastic. Pentru Standard, locul 6 este cam putin totusi intr-un campionat in care pana si fost echipa a lui Bokila, Zulte Waregem este pe locul 2.

1745flo
1745flo  •  25 Martie 2013, 21:59

Strambu e scula, doar cu aducerea romanilor a cam sfeclit-o!:)

Vezi toate comentariile (2)
Comentează