INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  OLANDA

Modelul femei şi copii în tribune a ajuns şi în Olanda! Ajax a solicitat asta pentru rejucarea meciului cu Alkmaar

Articol de GSP - Publicat joi, 05 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat joi, 05 ianuarie 2012 15:33

Clubul Ajax Amsterdam a solicitat Federaţiei Olandeze de Fotbal să permită accesul femeilor şi copiilor la meciul cu AZ Alkmaar, programat să se rejoace cu porţile închise, pe 19 ianuarie, după ce în 21 decembrie a fost suspendat pentru că un suporter al lui Ajax a încercat să-l lovească pe portarul lui AZ.

IMAGINI CU INCIDENTUL CARE A DUS LA ÎNTRERUPEREA PARTIDEI!

Potrivit presei olandeze, Federaţia a reacţionat pozitiv la solicitarea grupării din Amsterdam şi a cerut ca aceasta să prezinte un plan detaliat privind partida din optimile Cupei Olandei.

ALTE CAZURI ÎN CARE TRIBUNELE AU FOST POPULATE DE FEMEI ŞI COPII:

- În septembrie 2011, aproximativ 41.000 de femei şi copii au asistat la meciul Fenerbahce-Manisaspor, din campionatul Turciei, scor 1-1, după ce Federaţia Turcă de Fotbal hotărîse iniţial ca partida să se dispute cu porţile închise. Sancţiunea fusese dictată după ce suporterii echipei Fenerbahce au intrat pe teren la un meci amical disputat, în luna iulie, cu formaţia Şahtior Doneţk.

- În România, Comitetul de Urgenţă al FRF a decis, în 8 noiembrie, ca femeile şi copiii sub 14 ani pot asista din tribune la meciurile programate cu porţile închise. De această decizie a putut beneficia gruparea Petrolul Ploieşti, care la 2 noiembrie a fost sancţionată cu disputarea a şase meciuri fără spectatori după ce un suporter prahovean l-a lovit pe stelistul George Galamaz

Sursa: Mediafax

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează