INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ELVEȚIA - LITUANIA 1-0

Moment penibil la Elveția - Lituania! Motivul incredibil pentru care startul a fost amânat cu 15 minute + Federația riscă sancțiuni

Poarta cu probleme dinainte de meciul Elveția - Lituania, foto: Imago
Poarta cu probleme dinainte de meciul Elveția - Lituania, foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 29 martie 2021 14:22 / Actualizat luni, 29 martie 2021 14:54

Meciul de la St. Gallen, câștigat de Elveția cu Lituania 1-0, a început cu 15 minute întârziere, după ce gazdele au constatat problema logistică la încălzire.  Una dintre porți era mai înaltă, din cauză că una dintre bare fusese introdusă greșit în gazon!

Elveția a avut probleme mai mari înaintea partidei cu Lituania (1-0) decât cu adversarii baltici pe teren. Startul de pe Kybunpark din St. Gallen s-a amânat cu un sfert de oră din cauza unui impas logistic. Una dintre porți era mai înaltă, abaterea de la cei 2,44 m regulamentari fiind, potrivit Blick, între cinci și zece centimetri! 

Gazdele s-au mobilizat rapid și a trebuit să o înlocuiască ca să dea drumul întâlnirii. Întârzierea ar putea aduce federației organizatoare (FSV) o amendă de la UEFA.

Arbitrul le măsurase!

Ciudat este că, la inspecția oficială, arbitrul finlandez Mattias Gestranius măsurase porțile și nu a descoperit nimic în neregulă. 

„În timpul încălzirii, preparatorul nostru de portari Patrick Foletti și-a dat seama că bara din stânga era cu circa zece centimetri mai sus. Cum nu putea fi reparată pe loc, s-a procedat la schimbarea porții. Am anunțat delegatul UEFA, ce ne-a zis că se mai întâmplă ca un stâlp să nu fie introdus corect în gazon", a explicat directorul media al SFV, Adrian Arnold.

Shaqiri, gol în poarta nouă 

Shaqiri a marcat, în minutul 2, singurul gol chiar în poarta adusă, și trupa lui Petkovici are punctaj maxim după primele două partide, la fel ca liderul grupei, Italia, învingătoare în Bulgaria (2-0).

Citește și: 

Invincibila Armada » Recordurile fabuloase stabilite de Spania după victoria cu Georgia

FIFA a declanșat o anchetă, după ce Ronaldo a ieșit de pe teren » Ce riscă portughezul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează