INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Mou acuză: "În Ligă sînt meciuri amicale cu cîştigător ştiut dinainte!"

Mourinho, oferind lecţii la catedra Ligii Campionilor // Foto: Reuters
Mourinho, oferind lecţii la catedra Ligii Campionilor // Foto: Reuters

Articol de - Publicat miercuri, 17 octombrie 2012 00:00 / Actualizat marti, 16 octombrie 2012 20:54

Nici o zi fără scandal cu Mourinho. "Champions League, o competiţie unică, o grupă unică doar pentru Real Madrid", spune portughezul.

"Mai am două luni şi împlinesc 50 de ani, sînt de 12 ani antrenor şi nu-mi e frică de nimeni şi de nimic". Acesta este Jose Mourinho, care se ceartă cu toţi. Mai ales cu propriii jucători.

Ultima lui ţintă este însă UEFA. De ce? Doar grupa din care face parte Real Madrid în Liga Campionilor e puternică, susţine antrenorul clubului blanco:
- Real campioana Spaniei
- Man. City campioana Angliei
- Dortmund campioana Germaniei
- Ajax campioana Olandei

"Da. Pentru noi, Champions League e o competiţie unică, avem o serie unică", observă tehnicianul portughez, completînd: "Văd celelalte grupe şi descopăr multe meciuri amicale cu cîştigător ştiut dinainte. Noi sîntem într-o grupă teribilă, în timp ce alţii se gîndesc numai la meciurile din campionat, de la sfîrşitul săptămînii".

"Prefer să mă critice pentru agresivitatea mea"
Într-o discuţie preluată ieri de Mundo Deportivo, Mourinho a vorbit din nou despre jucătorii săi, mulţi dintre ei nemulţumiţi de reacţiile furibunde ale antrenorului împotriva lor. "Exigenţa e maximă la Real, de aceea spun ce spun. Prefer ca băieţii să mă critice pentru agresivitatea declaraţiilor mele, al căror scop este să le trezească orgoliul, decît să fiu corect politic şi simpatic şi să continuăm să pierdem. Acum sîntem mult mai bine pregătiţi să cîştigăm mult, să pierdem puţin şi să luptăm pentru tot".

20 de trofee a cucerit Mourinho la 4 cluburi: FC Porto (6), Chelsea (6), Inter Milano (5) şi Real Madrid (3)

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (8)
talpaiadului
talpaiadului  •  27 Noiembrie 2012, 22:49

Cand esti antrenorul lui Real Madrid, nu te plangi ca ai grupa tare. A devenit penibil, Mou asta!

qwertt
qwertt  •  17 Octombrie 2012, 15:29
Postat de vlad_condurache pe 17 Octombrie 2012, 14:45

Asa cum am mai spus, Real a avut parte de echipe facile in ultimii ani in CL...dar nu Mourinho a tras la sorti grupele. Eu nu inteleg de ce sare lumea de fund in sus cand zice ACUM ca are cea mai grea grupa anul asta. Nu e adevarat sau ce? Eu inteleg ca nu il suportati dar de data asta chiar nu mi se pare sa fi exagerat cu ceva.

Ca e cea mai tare grupa din UCL anul asta, o stia toata lumea de la tragerea la sorti. Dar se apuca Bourinio la jumatatea lui octombrie sa ne spuna cat de amarati sunt ei cau au grupa mai grea decat celelalte echipe e stilul Bourinio. Si daca n-ai observat el o spune, dar o spune atacand celelalte echipe din Europa, ca ei doar isi pregatesc in UCL meciurile din campionat. Sau ma gandesc ca o fi fost greu cu juniorii lui Ajax, dupa victoria cu 4-1 si acum, dupa o luna, se refac dupa acea lupta crancena. Ai mai vazut alti antrenori sa faca circul pe care il face asta? Ganditi si voi inainte sa scrieti ceva si ganditi cu capul vostru nu cu al lui.

vlad_condurache
vlad_condurache  •  17 Octombrie 2012, 14:45
Postat de qwertt pe 17 Octombrie 2012, 13:12

Stii ce grupe a avut Realul in ultimii ani? Stii ca pe Ajax i-a intalnit de vreo 3 ori in ultimii 3-4 ani? Stii care e golaverajul cu ei? Ajax e echipa de urna a treia? Sa joci cu Apoel Nicosia in sferturi UCL e bine? Stii de cate ori au jucat ei cu Chelsea de cand e Abramovici la echipa? Acum, au picat cu Dortmund din urna a patra. Asta e singura diferenta anul asta dar nu vad care ar fi problema. Se califica de pe primul loc, lejer. Daca era vreun antrnor Borinio, tacea si-si vedea de treaba. Ai vazut alt antrenor sa se vaite cum face el? Si o antreneaza pe Real, nu pe Apoel Nicosia. Sunt curios daca stii raspunsurile la intrebarile mele.

Asa cum am mai spus, Real a avut parte de echipe facile in ultimii ani in CL...dar nu Mourinho a tras la sorti grupele. Eu nu inteleg de ce sare lumea de fund in sus cand zice ACUM ca are cea mai grea grupa anul asta. Nu e adevarat sau ce? Eu inteleg ca nu il suportati dar de data asta chiar nu mi se pare sa fi exagerat cu ceva.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează