INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Mourinho 2025 » United i-a propus o prelungire de contract: condiția pusă de antrenor pentru a accepta

Mourinho e din vară pe banca lui United
Mourinho e din vară pe banca lui United

Articol de - Publicat vineri, 23 decembrie 2016 00:00

Man. United i-a propus tehnicianului portughez prelungirea cu 6 ani a actualului contract. Dar Jose îl cere pe Griezmann.

Șefii lui Man. United au planuri mari cu Jose Mourinho. Îl vor pe termen lung și drept urmare i-au propus tehnicianului portughez un nou contract. Unul "a la Ferguson"!

Dacă Sir Alex a fost managerul "diavolilor" vreme de 27 de ani, Jose ar putea sta pe bancă măcar până-n 2025. Ceea ce ar însemna o prelungire cu 6 ani a actualului acord, scadent în 2019.

"Mou" n-ar zice nu, dar pune o condiție. Să-i fie aduși jucători de top, iar primul pe listă e Griezmann. Atacantul francez costă 71 de milioane de euro și într-un recent interviu acordat revistei France Football a declarat că nu se vede plecând de la Atletico.

Numai că Mourinho mizează pe un negociator redutabil: Paul Pogba. Nimeni altul decât colegul și prietenul lui Griezmann la naționala Cocoșului Galic!

17.500.000 €milioane de euro pe sezon câștigă Jose la "diavoli"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează